Nordsjælland Håndbold sluttede som nr. 11 i grundspillet

Sidste kamp i grundspillet blev desværre et nederlag Nordsjælland Håndbold, idet holdet tabte til Mors Thy 29 -25, efter et halvlegsresultat på 15-13. Dette resultat og de øvrige resultater i ligaen betyder, at NH tager 1 point med over i nedrykningsspillet, hvorimod Mors –Thy får 2 point over. Det betyder også at NH og Mors -Thy igen skal mødes på deres hjemmebane påskelørdag.
Slaget på Bette Balkan blev lige så svært som trænerstaben havde forudset uanset at der igen var en fantastisk opbakning fra de medrejsende fans, som faktisk i periode kunne overdøve det ellers så entusiastiske hjemmepublikum.
Kampen igennem haltede NH bagefter, de var på intet tidspunkt foran eller lige. Mors-Thy bragte sig hurtigt foran 3 – 0, NH kom først på tavlen ved en reducering i det 4. minut. Forinden havde der været chancer, men desværre var holdet ramt af en del fejlaflevering, tabte bolde og ikke mindst skud på stolpen.
Efter et kvarter er stillingen 9 – 7, kort efter bliver NH ramt af en udvisning og straffe, men i målet klarede Skaksen paragrafferne så stillingen var fortsat 9-7.
Med små fire minutter igen har NH indhentet Mors-Thys føring til et enkelt mål – 13-12, men igen fik Mors-Thy overtaget, og holdene kunne gå til pause med en stilling på 15-13.
2. halvleg var ikke mange minutter gammel før NH igen havde reduceret, og kun var bagud med et enkelte mål – 16-15.
NH følger fortsat med, men kan ikke rigtig få lukket af og uanset af Mike Jensen i målet havde nogle gode redninger.
Efter 42 min. er stillingen 20-19 og NH begynder at spille 7 mod 6, idet resurserne som er til rådighed i dagens kamp blev fordelt på kun 11 spillere. Desværre skulle de vise sig, at med de brændte chancer etc. kom Mors – Thy hurtigt foran med 4 mål og med 5 min. igen er stillingen 27-23. Kampen slutter 29-25.
Fra Mors-Thy var det specielt Erik Thorstein Toft og Mads Kjeldgaard Andersen med hver 8 mål der gjorde livet surt for NH. Dem skal der lukkes ned for, når vi skal møde dem igen i nedrykningsspillet den 20. april 2019.
Nu er der så en velfortjent kamppause, idet nedrykningsspillet først starter den 17. april, hvor NH skal til Kolding for at mødet KIF. Nærmere herom senere.

Fakta:
Målscore: Carl-Emil Haunstrup 8, heraf 4 på straffe – usigelig sikker straffekastskytte – Dan Beck-Hansen 5, Kasper Kisum og Nicolas Lundbye hver 4, Tobias Jørgensen, Lasse Uth, Andreas Nielsen og Aku Kreutzmann hver 1.
Udvisninger: 3 til NH og 1 til Mors-Thy.
Straffe 4 til NH, som alle blev udnyttet, og 3 til Mors-Thy, som misbrugte de 2.