30/03 - kl. 19:00
NH vs TTH

Nordsjælland Håndbold led stort nederlag til Bjerringbro-Silkeborg

Bjerringbro-Silkeborg-Nordsjælland Håndbold 35-26 (17-13).
Målscorere: Jeppe Cieslak 6, heraf 4 på straffe, Tobias Jørgensen, Hakan Sahin og Jesper Dahl hver 4, Carl-Emil Haunstrup, Andreas Magaard og Kasper Kisum hver 2, Mikkel Palmer og Nichlas Hald hver 1.
Udvisninger: 2 til Nordsjælland Håndbold og 6 til Bjerringbro-Silkeborg.

1.646 tilskuere i JYSK Arena 17. september 2021.

Kampen i JYSK Arena blev desværre ikke vendepunktet for Nordsjælland Håndbold. 1. halvleg fulgte holdet godt med og efter ca. 10 minutter førte Nordsjælland Håndbold 7-6, men herefter var det slut for NH at være i førertrøjen.
Bjerringbro-Silkeborg fik udlignet og fik i løbet af de næste 10 minutter bragt sig foran med 12-8. NH sled for at komme på omgangshøjde for så vidt angik målscoren, men desværre kom holdet ikke nærmere og ved pausen førte BSH med 17-13.

Lagde godt ud i 2. halvleg
2. halvleg her startede NH med at reducere BSH’s føring til 17-14 og i de følgende minutter fik NH godt fat i scoringen og efter 4 minutter var forskellen kun 2 mål: 19-17.
Det var specielt Jacob Lassen fra BSH der gjorde det surt for NH’s forsvar og målmænd, men da selv samme person ved stillingen 19-16 fik to minutter på bænken ,var håbet om at reducere yderligere tændt, men blev dog hurtigt slukket, for inden Jacob Lassen kom på banen igen, måtte Kasper Kisum en tur til afsvaling.

Ikke optimalt
BSH øgede stødt og roligt sit forspring og med et kvarter igen var forspringet øget til 27-20.
Igen blev BSH ramt af udvisninger – hele to inden for et minut, men desværre fik NH ikke udnyttet situationen optimalt uanset at NH fik scoret, men desværre fik BSH også scoret, så stillingen efter de to udvisninger og med 10 minutter igen var 28-24 til BSH.

I stå de sidste 10 minutter
De sidste 10 minutter glemmer NH hurtigst muligt, for det blev kun til 2 scoringer, hvorimod BSH stødt og roligt scorede til slutresultatet 35-26. Det var ikke for, at NH ikke kom til scoringschancer, men ind i kassen kom bolden ikke.
Stillingen for NH er efter de 4 kampe 0 point på tavlen, men der en ny kamp om en uge, fredag 24. september kl. 19.30, hvor det er TTH Holstebro der venter på hjemmebane i Royal Stage.
Spillerne og folkene omkring holdet må op på hesten igen og se fremad men samtidig lære af de kampe som hidtil er spillet, tage det gode fra hver kamp og glemme dét, der ikke gik så godt.