NH – SønderjyskE 23–29 – halvlegsresultat: 11–14.
Målscore: Kasper Kisum 5, Matias Campbell og Frederik Iversen hver 4, Carl-Emil Haunstrup 3, Tobias Jørgensen 2, Benjamin Jørgensen, Daniel Pedersen, Mathias Møller, Andreas Nielsen og Jesper Dahl hver 1.
Topscore for Sønderjyske blev Christian Jensen og Mikkel Møller med hver 7 mål
Udvisninger: NH 4, heraf 2 på grund af forkert udskiftning. SønderjyskE 3.
Tilskuere: 818 20. september i Helsinge Hallerne.

Alle mand var klar – på nær den langtidsskade Nicolas Lundbye – til dagens kamp. NH havde fået lappet Anders Agger klar til dagens kamp, idet han havde været så uheldig at brække næsen i Skanderborg-kampen ugen forinden.
Aftenens kamp mod SønderjyskE blev lige så svær, som træner Simon Dahl havde forudsat inden kampen. De to hold fulgtes ad det meste af 1. halvleg, dog primært med Sønderjyske i front. NH var foran et par gange i starten af halvlegen, sidste gang var ved stillingen 5-4.
NH’s spil var præget af tabte bolde og brændte chancer i en stor del af 1. halvleg. NH prøvede i slutningen af halvlegen at spille 7 mod 6, hvilket ikke gav den effekt som trænerduoen havde tænkt.
Desværre var det mange personlige fejl der gjorde, at SønderjyskE efter 25 min. førte 9 – 14. NH fik dog reduceret til 11-14 inden holdene kunne gå til pause.
Første halvlegs bedste spiller var Frederik Anderson i målet, som stod en fremragende kamp.
Svært at hente forspringet ind
SønderjyskE fortsatte deres fremmarch i 2. halvleg og efter et kvarter havde de øget føringen til 17-24. NH havde mere end svært ved at få bolden i mål. Ved stillingen 18-25 blev NH ramt af den anden udvisning for forkert udskiftning og denne gang var det Frederik Andersson det gik ud over.
Med det store forspring som SønderjyskE havde fået, var det mere end svært for NH at nå op. Trænerduoen valgte at lade de spillere som endnu ikke har fået meget spilletid – Benjamin Østergaard Jørgensen og debutanten Tobias Rasmussen – komme på banen og de gjorde hvad de kunne får at minimere nederlaget. NH fik reduceret til slutresultatet 23-29.
NH-spillerne lavede al for mange personlige fejl og det var trænerduoen også helt klar på efter kampen og der er kun et at gøre: op på hesten igen, for spillerne har vist at de godt kan, og der er ingen tvivl om, at en sejr til det unge mandskab vil betyde utrolig meget for selvtilliden.
Hvis man skal fremhæve en spiller i dagens kamp,  så må det være Frederik Andersson i målet: han havde mange flotte redninger, men desværre ikke nok til at vinde kampen for det var i angrebet at det kneb.
Frederis Andersson blev velfortjent kåret som kampens bedste spiller.
NH har fortsat en sejr til gode og allerede onsdag skal de igen i kamp. Her er det Lemvig-Thyborøn Håndbold der venter på udebane. Det bliver endnu en vanskelig kamp, for det er ikke det letteste sted at spille. En kamp, som TV 2 Sport sender med optakt klokken 18.