Skip to main content
Nyheder

Sønderjyske kommer til Helsinge i Topform

Vi var nok engang ikke langt fra point i søndags i Skanderborg, men måtte tage den tunge tur østover Storebælt tomhændet efter en, på mange måder, fin præstation. En halvsløj indledning på 2. halvleg blev rigtig dyr for os – og trods ihærdig fight fra såvel spillere som de fantastiske medrejsende fans, rakte det desværre ikke, mod et mere kyniske spillende Skanderborg-hold, der udnyttede deres momentum bedre end os og kunne sætte de to point på kontoen. 

I dag venter SønderjyskE, som har fået samlet et yderst spændende hold. En god blanding af ungdom og rutine – og ikke mindst en kolossal bredde. Jeg glæder mig personligt meget til at følge SønderjyskE i løbet af sæsonen, for jeg har ret store forventninger til dem. 

De har svinget en anelse i deres præstationer indledningsvist, hvilket ikke er så mærkeligt med den relative store udskiftning hen over sommeren, men når man slår Skjern og knuser Kolding på hjemmebane, så er der afgjort et hold, der fortjener stor respekt. 

Ikke desto mindre synes vi, vi har fundet nogle ting, som vi gerne vil udfordrer dem på – og kan de ting flaske sig for os, krydret med stor opbakning fra vores fremragende hjemmebanepublikum, så tror jeg absolut på at vi kommer på tavlen. 

Der plejer at være masser af intensitet og fysik i disse kampe og det bliver sjældent afgjort før til allersidst, så ingredienserne for en fed håndboldkamp er absolut til stede. 

God kamp! 

Simon Dahl