Nedtur i Gudme

By 03/04/2022september 5th, 2022No Comments

GOG-Nordsjælland:33-27 (16-22).
Målscorere: Andreas Magaard 7, Kasper Kisum 5, Carl-Emil Haunstrup 4, Nichlas Hald 3, Tobias Jørgensen, Jesper Dahl, Jeppe Cieslak og Matias Campbell hver 2.
Straffe: 3 til NH, hvoraf kun 1 blev udnyttet – 4 til GOG, hvoraf 3 blev udnyttet.
Udvisninger: 1 til NH og 3 til GOG
Tilskuere: 1.649 i Phønix Tag Arena i Gudme 2. april 2022.
Nordsjælland Håndbold tog afsted mod Gudme med en god portion optimisme og med håb om at det ærgerlige nederlag mod KIF Kolding først på ugen skulle vendes til en overraskelse med en sejr over GOG.
Starten på kampen viste, at dette håb også bar frugt, idet NH bragte sig foran 0-3 efter blot 3 minutter. Kasper Kisum havde fået indstillet kanonen med det resultat ,at de første 4 mål blev scoret af netop Kasper Kisum.

GOG scorede først sit første mål til 1-3 efter 4 minutter – deres hidtidige skud var blevet reddet af Jimmi Andersen i NH-målet.

Sprudlende NH-hold
NH blev ved med at være i førertrøjen og de medrejsende cirka 60 tilskuere var vidner til et sprudlende NH-hold og den store overraskelse lurede, men kunne det holde? Efter et kvarter var stillingen 12-9 til NH.
NH fortsatte sit gode spil med mål i den ene ende og redninger i den anden og en del fejlafleveringer fra GOG’s side, hvilket betød, at NH kunne gå til pause med en føring på 16-22.
De medrejsende fans og os der fulgte med på Livescore ønskede at kampen blev fløjtet af, for alle var nervøse for, om dette resultat med en sejr til NH kunne blive en realitet for hvis det var tilfældet var NH sikker på at være væk fra direkte nedrykning.

Som dag og nat
Det skulle vise sig, at de to halvlege blev som dag og nat, idet GOG stille og roligt reducerede og modsat kunne NH slet ikke få det gode spil fra 1. halvleg til at fungere og i målet havde Viktor Hallgrimsson fået krammet på NH-spillerne.
Efter små 10 minutter var stillingen 24-24 – og NH havde kun scoret 2 mål, hvorimod GOG havde nettet 8, og det skulle blive være som kampen skred frem.
Skuddene fra NH på GOG’s målmand blev reddet, der blev tabt bolde og en del fejlafleveringer hvilket betød, at GOG kunne gå op i den anden ende om score. NH fulgte med til 26-26 og i de sidste 10 minutter blev GOG-målmanden kun passeret 1 enkelt gang og 7 minutter før tid var stillingen 27-27, men så skiftede GOG gear og vandt 33-27.

Afgøres på lørdag 9. april
Resultatet gør, at det bliver den sidste kamp i grundspillet som bliver afgørende. Den spiles lørdag 9. april kl. 15.30 i Royal Stage mod Mors-Thy Håndbold.
Inden sidste kamp om overlevelse for NH er der 3 hold som har spillet 27 kampe og alle har 19 point (NH, SønderjyskE Herrer og TMS Ringsted Herrer).
TTH Holstebro har spillet 26 kampe og har 17 point og skal møde Skive i den 27. kamp. Kolding har spillet 27 kampe og har 17 point og skal i den sidste kamp møde TTH Holstebro. Skive har spillet 26 kampe og har 13 point og er rykket direkte ned i 1. division.
Når resultatet af kampen mellem TTH Holstebro og Skive tirsdag 5. april er kendt, ved de ovennævnte klubber lidt mere om, hvad der skal til i den sidste kamp. Spændende bliver det.