NH vs TTH
Skip to main content
Nyheder

Gav sig selv en fødselsdagsgave med sejrsmålet

Billedtekst: Billedet af matchvinderen Campbell er fra vores sejr over Sønderjyske i sidste sæson. Billede af Jan F. Stephan.

Roskilde-Håndbold-Nordsjælland Håndbold 26-27 (13.12).

Målscorere: Carl-Emil Haunstrup 8, Jeppe Cieslak 6 (5 på straffe), Tobias Jørgensen 4, Mathias Møller og
Matias Cambell hver 3, Niclas Hald, Andreas Nielsen og Thomas Kjærgaard hver 1.

Udvisninger: 3 til hvert hold

Tilskuere: ca. 250 hvoraf de 52 var fans fra Nordsjælland Håndbold.

Fødselsdagsbarnet Matias Campbell gav sig selv en fødselsdagsgave: Han fejrede de 19 år med at score det afgørende mål i de sidste sekunder! Og det er jo en gave, resten af holdet fik glæde af.

Så blev sæsonen 2020-21 skudt i gang, idet NH mødte Roskilde Håndbold i Santander Cup. Begge hold er
nedrykkere idet Roskilde Håndbold blev rykket ned i 2. division og NH jo blev skrivebordsnedrykket til 1.
division.

NH kom bedst fra start for efter små 3 minutter, så førte NH 4-1. Roskilde fik dog reduceret og efter et
kvarter var stillingen 8-6.

NH blev ramt af en scoringskrise, idet de ikke kunne få bolden forbi Roskildes storspillende målmand
Sebastian Minor. NH kom bagud 12-10, scoringskrisen varede cirka 10 minutter inden NH igen fik scoret.
Roskilde Håndbold kunne gå til pause med en føring på 13-12.

Svært ved at ryste Roskilde af
NH fik dog hurtigt udlignet, da kampen gik i gang igen, men det skulle vise sig som kampen skred frem i 2.
halvleg at NH havde svært ved at ryste Roskilde Håndbold af sig og efter 10 minutter af 2. halvleg var
stillingen 18-18.

NH fik tilkendt et straffe, som debutanten Jeppe Cieslak sikkert satte ind bag Roskildes målmand til
stillingen 19-18. De følgende minutter var det NH, der var i front, bl.a. med gode redninger af Marcus
Holmén og de tilrejsende NH fans kunne se deres helte bringe sig foran 22-20.

Roskilde Håndbold havde dog ikke opgivet og med cirka 5 minutter igen var stillingen 23-23 og i det
følgende angreb blev Tobias Jørgensen skadet og efter lang tids behandling på og uden for banen humpede
ud til udskiftningsbænken med en forvredet fod, som dog hurtigt ventes klar.

Udvisning på kritisk tidspunkt
NH blev ramt af sin 3. udvisning med 4 minutter igen og det udnyttede Roskilde Håndbold, idet de fik
udlignet til 25-25 og bragte sig yderligere foran med 26-25. NH kom i angreb og fik udlignet til 26-26 hvor
der manglede under et minut.

Roskilde Håndbold bragede i de sidste sekunder bolden på overliggeren. NH nåede at få en time out med
inden kampen blev fløjtet af. På det efterfølgende angreb med 1 sekund igen bragede fødselsdagsbarnet
Matias Cambell bolden i mål til slutresultatet 27-26 til stor jubel for spillere, ledere og ikke mindst de
tilrejsende fans.

Sæsonens første vigtige kamp blev vundet og NH er videre i Santander Cuppen. Næste modstander er ikke
kendt pt, men der vil i næste uge blive trukket lod og i puljen vil der nu være ligahold.

Truppen blev testet godt
Kampen var en blandet pose bolsjer, men en ting fik NH vist: at vi i Jeppe Cieslak har fået en yderligere
straffekastskytte. En anden spiller, som bør fremhæves, er Carl-Emil Haunstrup, som sikkert scorede på 8
ud af 9 forsøg.
En del af de nye spillere kom i kamp – og i alt var 14 af de 15 spillere på banen undervejs – og fans og øvrige
tilskuere fik hilst på dem. Spændende bliver det at følge det nye hold med en blanding af garvede NH-
spillere og ny tilkomne. Nikolas Lundby er fortsat ikke spilleklar efter sin skade som han pådrog sig for 1 år
siden, men det går heldigvis støt fremad og han forventes klar i løbet af de næste par måneder.
Næste kamp er en træningskamp mod Helsingborg i Helsingborg onsdag 19. august og yderligere en
træningskamp på hjemmebane i Royal Stage lørdag 22. august klokken 14 mod Ringsted Håndbolds