Nordsjælland Håndbold taber pokalkampen mod Mors Thy

Nordsjælland Håndbold-Mors-Thy Håndbold 26-35 ( 12-17).

Målscorere: Jeppe Cieslak 5 (4 på straffe), Kasper Kisum 4, Matias Campbell 3, Tobias Jørgensen, Carl-Emil Haunstrup, Nichlas Hald, Andreas Nielsen, Thomas Kjærgaard og Tobias Rasmussen hver 2, Anders Agger og Magnus Kronborg hver 1.

Straffe: 4 til Nordsjælland Håndbold og 2 til Mors-Thy.
Udvisninger: 1 til Nordsjælland Håndbold og 3 til Mors-Thy.
Player of the Match: Mads Hoxer Hangaard, Mors-Thy Håndbold.
Tilskuere: ca. 350 i Royal Stage, heraf nogle få fans fra Mors Thy.

​Alle – spillere, ledere og ikke mindst fans – havde glædet sig til igen at skulle spille på hjemmebane og få vist hvor langt de var nået spillermæssigt overfor deres trofaste fans.
Alle spillere kom i løbet af kampen på banen og som det ses på målscorerne så var det kun nogle få som ikke fik bolden i nettet. Der blev også debut til par af de unge spillere, heriblandt Magnus Kronborg, som i det første angreb, han var med i slutningen af kampen, nettede én gang.
Mors-Thy havde ladet op til kampen med en overnatning i Royal Stage, idet de allerede var ankommet fredag og det skulle desværre vise sig at være en god idé for dem, men ej for NH.

10 gode minutter
NH spillede lige op med Mors-Thy de første 10 minutter til stillingen 5-6, men desværre for NH bragte Mors-Thy sig i de følgende minutter foran 5-9. NH fik reduceret, men helt op kom de ikke; det nærmeste var 10-12 cirka 20 minutter inde i kampen. De sidste små 10 minutter scorerede NH kun 2 mål mod Mors-Thys 5 og pausestillingen endte med 12-17.

Gæster løb stærkt
Efter et kvarters spil og 2 time out fra NH inden for få minutter var stillingen 16-26. Det var specielt forsvaret hos NH som ikke fik fat i Mors-Thy, særlig Mads Hangaard var storspillende, og dermed var NH’s målmænd chanceløs. I den anden ende af banen havde de svært ved at passere Mors-Thys målmand Søren Pedersen, når de var helt fri.
Det store forspring kom NH sig aldrig over uagtet at det trofaste hjemmepublikum gjorde alt for at støtte deres spillere.

Alle spillere på banen
NH’s cheftræner Simon Dahl valgte at benytte hele spillertruppen, da han kunne se at det blev mere end svært at vinde 1/8-finalen og dermed gå videre i pokalturneringen Santander Cup, hvilket betød debut for flere spillere.
Således var den 19-årige Magnus Kronborg, som debuterede for NH, de sidste minutter ældste mand i bagkæden!
Om en uge starter den nye sæson i 1. division og spillere og ledere skal i den kommende uge få tunet holdet, så de er 100 % klar til første kamp, som spilles lørdag 5. september, hvor NH på udebane skal møde HØJ Elite.
Og det er denne sæsonstart, der hele tiden har været målet i træningsplanlægningen.