Målscorere: Kasper Kisum 8, Frederik Iversen 6, Tobias Jørgensen og Jesper Dahl hver 3, Anders Agger og Mathias Møller hver 2 og Mathias Cambell 1.

Straffe: 4 til NH(2 blev brændt). 4 til Århus (1 blev brændt).
Udvisninger: 3 til NH og 1 til Århus Håndbold.
Tilskuere: 1.612 i Ceres Arena, Århus 10. december 2019.

– Vi spiller en rigtig god 1. halvleg, og vi sad og tænkte, at det kunne godt gå hen og blive rigtig spændende, lød vurderingen efter kampen fra sportschef Jørn Blom Hansen til Frederiksborg Amts Avis.
Og NH spillede en rigtig god 1. halvleg med Kasper Kisum i topform: 7 af hans 8 mål blev scoret i denne halvleg, hvor han endda også ramte træværket 2 gange ved tomt mål.
Kampen startede også godt: Efter 2 minutter blev det første mål sat ind i – og dejligt, at det var NH der fik det første mål. Århus fik dog hurtigt udlignet og bragte sig efter små 10 minutter foran 6-5. De to hold fulgtes ad og ved stillingen 7-5 til Århus brændte NH 3 direktører.
Efter et kvarter var stillingen 8-6 til Århus. Men NH gav ikke op og de to hold fortsatte med at følges, men desværre med Århus i front. I slutningen af halvlegen var det især Marcus Holmen i målet der var årsag til at NH kunne gå til pause med kun en enkelt pind nede.

​Mistede pusten i 10 minutter
I starten af 2. halvleg fik NH tilkendt straffe og Kasper Kisum kunne udligne til stillingen 14-14. De to hold fulgtes fortsat ad – og Mathias Møller fik også udlignet til 15-15.

Men ved stillingen 18-16 blev NH hægtet af, idet NH ikke kunne få bolden i mål. Der skulle gå næsten 10 minutter inden NH igen fik bolden i mål, men til gengæld havde Århus scoret hele 5 gange i denne periode og stillingen var efter et kvarter 23-17.

Århus fortsatte med at score mål og med små 8 minutter igen var stillingen 27-20. NH fik reduceret Århus’ forspring til slutresultatet 30-25.
Det var så ej heller denne gang at det blev til en sejr – men der er en ny kamp af vinde nemlig allerede på lørdag, hvor Skanderborg Håndbold kommer på besøg i Royal Stage, Hillerød, klokken 15.
Kom og bak op – holdet trænger til vores fulde opbakning.