Nordsjælland Håndbold-Ribe-Esbjerg HH 28-23 (16-10).
Målscorere: Andras Magaard 6, Nichlas Hald 5, Magnus Kronborg 4, Tobias Jørgensen, Carl-Emil Haunstrup, Thomas Kjærgaard, Jesper Dahl, Kasper Kisum og Matias Campbell hver 2, Rasmus Madsbøll 1.
Udvisninger: NH 2 – Ribe-Esbjerg 4.
Straffe: NH 4, scoring på de 3.
Kampens Spiller: Jimmi Andersen – kåret af tilskuerne via app’en Tophåndbold.
Tilskuere: 965 i Helsingør-hallen 24. marts 2022.03.25

Kasper Kisum fik inden kampen blomster for kamp nummer 125 – og han kvitterede straks: Inden for det først 1 minut og 26 sekunder scorede han NH’s første 2 mål og satte dermed retningen.

Tempoet var i vejret, fejlprocenten lav og gejsten stor – yderligere forstærket af et særdeles klappende publikum anført af Fanzonens 4 trommeslagere.

Flere gang i kampen var NH foran med 8-10 mål – senest med 9 minutter igen og så blev det en anelse hektisk, så 2 fejl på de første 55 minutter voksede til 10, samtidig med at gæsterne reducerede.

Forrygende Jimmi Andersen
Jimmi Andersen var igen forrygende, og tog det ene skud efter det andet i de første 55 minutter han var på banen: Totalt blev redningsprocenten 41 (16/39).

De sidste 5 minutter var Frederik Andersson på mål, og han sørgede også for et par gode redninger. De sidste 5 minutter bød også på sæsonens anden optræden på banen for Lukas Mattiozzi fra NH-talent.

Og da Julius Mørch stod over med en mindre skade, blev det til et come-back for håndboldpensionisten Mikkel Palmer på stregen: Han kom ind et par gange i 2. halvleg, hvor topscorer Andreas Magaard skulle have korte pausen.

Mikkel Palmer var godt tilpas – og samtidig glædede han sig over Andreas Magaards gode form, så det kun var få gange, han skulle ind og holde pladsen varm.

Spillerne sprudlede
Bølgen fra februars start blev fulgt op: Tempoet var højt, aftalerne blev holdt og både forsvar og angreb fungerede – hvilket fik spillerne til yderligere at sprudle.

Det var 2 særdeles vigtige point i grundspillet – og næst uge venter 2 kampe: Mandag 28. marts kl. 19 mod KIF Kolding i Royal Stage og lørdag 2. april kl. 16.10 mod topholdet GOG ude.

Så mød op og støt holdet på mandag, for som cheftræner Simon Dahl skrev i Kampavisen: »Det er sjovt at gå til håndbold for tiden – lad os sammen sørge for det fortsætter sådan!«