NH vs TTH

Dejligt med 2 point på kontoen!

HØJ Elite-NH vinder 27-33 (14-15).
Målscorere: Mathias Møller 11, Matias Cambell, Carl-Emil Haunstrup og Anders Agger hver 4, Nichlas Hald og Jeppe Cieslak hver 3 og Tobias Jørgensen og Andreas Nielsen hver 2.

Målscorere HØJ: Bo Spellerberg og Marcus Stroustrup blev topscorer med hver 6 mål.
Straffe: 4 til hvert hold, hvoraf de 3 blev udnyttet.
Udvisninger: 3 til NH mod 6 til HØJ.

Tilskuere: 300 i Jyllingehallen, heraf meget få fra NH, idet klubben kun havde fået stillet 30 billetter til
rådighed p.gr.a. COVID-19, hvilket skulle dække spillere, ledere og fysioterapeuter presse så der var vel kun 4-5 fans der havde billet.

Håndboldens 1. division blev i går blev skudt i gang for NH’s vedkommende med en komfortabel sejr over
HØJ Elite.

Første mål i den nye sæson blev sat ind af Mathias Møller efter 1 minut og det skulle vise sig at selv samme
Mathias Møller rigtig havde fundet skudarmen frem, idet han nettede hele 11 gange i løbet af kampen.
I første halvleg havde NH svært ved at holde fast, særligt Bo Spellerberg og Marcus Stroustrup voldte NH’s forsvar problemer, med det resultat, at efter et kvarter var NH bagud med 4 mål (5-9).

Efter 20 minutter skiftede NH målmand og Marcus Holmén kom på mål. NH fik langsomt indhentet HØJ’s
føring. Med 5 minutter igen fik NH udlignet til 12-12 og i de sidste 5 minutter havde Marcus Holmén flere
store redninger, hvilket resulterer i at NH i sidste sekund kunne bringe sig foran 15-14.
Marcus Holmen fortsatte stilen 2. halvleg startede som 1. halvleg sluttede, idet HØJ’s første angreb – skud på mål – blev reddet af Marcus Holmén i stor stil. Redningen betød, at NH ved Carl-Emil Haunstrup kunne bringe NH yderligere foran.

Efter knap 10 minutter var stillingen 19-16 til NH. HØJ blev ved stillingen 17-19 ramt af 3 udvisninger inden for 1 minut og NH kunne på straffe bringe sig yderligere foran til 17-20.
I 2. halvlegs første kvarter var det især Mathias Møller, der fandt hullerne i HØJ’s forsvar godt fulgt op af
Carl-Emil Haunstrup, suppleret med gode redninger fra Marcus Holmén.

Efter 20 minutter havde NH øget føringen til 28-20. HØJ fik pyntet på resultatet og de sidste 5 minutter blev det til det helt store skydetelt, idet holdene tilsammen scorede 10 mål.

Kampens store spillere set med NH-briller blev Mathias Møller og Marcus Holmén. Kampen blev også et
gensyn med den tidligere NH-spiller Morten Slundt og både han og Bo Spellerberg spillede det meste af
kampen uagtet at de begge er langt over de 30, hvilket man må tage hatten af for.

2 point er sat på kontoen og spændende bliver det, hvordan NH klare sig i de næste kampe. Næste kamp er
om en uge, hvor NH lørdag 12. september klokken 15 på hjemmebane i Royal Stage tager imod IK