Skip to main content
Nyheder

Turen går til Skanderborg mandag

Mandag den 18. februar drager Nordsjælland Håndbold til Skanderborg for at møde ligaens nr. 4. Vi håber, NH igen kan drille et af top 4 holdene, det er jo sket før.
Nordsjælland Håndbold tager af sted med tre sejre i bagagen, henholdsvis to ligasejre og senest en pokalsejr i torsdags. Lad os håbe at spillerne har det momentum, som der skal til for at spille lige op med Skanderborg.
Skanderborg er inden dagens kamp placeret som nr. 4 med 27 point for 20 kampe mod NH’s 13 for lige så mange kampe. Skanderborg har efter den lange pause i ligaen mødt Ringsted og Sønderjyske, som de begge har vunder over.
Da NH mødte Skanderborg hjemme blev det til et nederlag på 4 mål, så der er ingen tvivl om, at NH vil gøre alt for at få point med hjem fra Skanderborg. Det bliver dog en noget vanskelig opgave end de to (tre) tidligere kampe i indeværende år, men der er ingen tvivl om, at NH gerne vil vise håndbold Danmark, at den nuværende placering med lidt held kunne have været en hel anden, hvis ikke Nh havde tabt en del kampe i sidste sekund- Det er fortid og var sidste år.
Kampen i den ny Fælledhal bliver i øvrigt et gensyn med en af NH’s tidligere spillere – Cornelius Kragh, som på det seneste har vist formidabel skud styrke. Dog var det Marcus Mørch der gjorde livet surt for NH da vi mødte dem på hjemmebane.
NH holdet  har efter den forholdsvis lange VM pause vist, at pausen er brugt til træning og træning og indtil videre har dette båre frugt i form af point. Så ingen tvivl om,  at holdmoralen har fået et boost med de to sejre (3 med pokalkampen).
Spillerne er så vidt vides klar dog blev Mohammed Aktham skadet i torsdags i pokalkampen og hvor slemt det er vides p.t. ikke.
Der er kører atter fan bus til Skanderborg – se mere på NH’s hjemmeside, måske der fortsat er plads, kontakt kontoret herom.
Kampen spilles kl. 20.30 i Skanderborg og kan ses på TV2Sport.
Pøj – pøj for en god tur til Jylland.
Den 17. ferbuR 2019 – Kirsten Hebo