Skip to main content
Nyheder

Truppen er komplet – endnu en ungdomslandsholdspiller til NH

Nordsjælland Håndbold har tegnet kontrakt med ungdomslandsholdsspilleren Mathias Møller , som flytter fra Århus til Nordsjælland

– Det er som en ny start for klubben – og det bliver sjovt at være med til. Det er et helt nyt hold og derfor en udfordring – og jeg håber vi unge spillere får lov til at præge truppen! siger 21-årige Mathias Møller, som 1. juli starter på ligaholdet i Nordsjælland Håndbold, der med denne toårige kontrakt er fuldtallig med 16 spillere i truppen.
Playmakeren var sidste sæson udlejet fra Århus Håndbold til TM Tønder Håndbold i 1. division for at udvikle sig via mere spilletid – og dén udvikling vil han fortsætte i Nordsjælland Håndbold, som han har valgt dels fordi klubben har et godt ry for at udvikle unge spillere, dels fordi han på U16-, U-18- og nu U-21- landsholdet har haft Nordsjælland Håndbolds cheftræner Simon Dahl som assistenttræner.

Simon Dahl er også godt tilfreds med den nyeste spiller: – Mathias er en utrolig spilintelligent playmaker, der udover at være dygtig til at sætte medspillerne i scene, er en målfarlig herre. Det store vindergen, han besidder, vil vi få meget glæde af i Nordsjælland Håndbold – såvel til træning som til kamp.

Ni nye på knapt 21 år i gennemsnit 27-årige Simon Dahl, der er yngste cheftræner i Herreligaen, får i den grad et nyt, ungt hold at arbejde med i sin første sæson som cheftræner: Ni unge spillere i alderen 17-25 år – og med et gennemsnit på knapt 21 år – er kommet til op til den kommende sæson. Fælles for dem er, at de alle er på ungdomslandsholdene i enten Danmark, Norge eller Sverige: – Kunsten bliver at blande ungdommens gå-på-mod med den erfaring, som andre spillere i truppen har. Vi har fået en masse spillere, der er på niveau med hinanden og de kan så meget. Dét giver os mange muligheder og gør det meget spændende, siger Simon Dahl.