Hillerød
31/08 - kl. 15:00
NH vs AAH
Skip to main content

Når de danske landshold i slutningen af næste uge samles, bliver det med tre af vores spillere på de to ungdomslandshold

På U19 skal der lyde et stort tillykke til Emil Bender, som for første gang er at finde blandt landstrænerens udvalgte. Emil er født i 2005 og har spillet hele sin ungdom i Helsingør Håndbold, med undtagelse af et enkelt år på Oure. I NH spiller Emil højre fløj på U19 holdet til trods for han stadig har alderen til U17.

På landsholdet får Emil selskab af Kristian Panduro, som er målmand og ligeledes fra årgang 2005. Kristian var med U17 Landsholdet til sommerens ungdoms-OL, hvor det blev til en flot sølvmedalje. Efter en flot turnering og en god træningsindsats fra Kristian, er det nu blevet belønnet med en udtagelse til U19 landsholdet. Før sin tid i NH spillede Kristian i to af moderklubberne. De fleste år i Helsinge, inden turen gik til Hillerød og videre til NH.

På U21 er vi også repræsenteret på målmandsposten. Her er der tale om Magnus K. Petersen, som i år blev tilknyttet vores ligatrup efter mange år i FIF. Magnus er født i 2003 og har stadig alderen til U19 håndbold. I NH supplerer han dog Jimmi og Frederik i ligatruppen.

Udover de tre udtagne spillere har vi også andre spændende talenter i NH, som snuser til landsholdet. I Sommer var Julius Mørch, Konrad Hübner, Mathias Kragh, Aksel Bendtsen og Rasmus Madsbøll alle til slutrunder. De er af forskellige årsager ikke med denne gang, men giver den fortsat gas med træningen herhjemme.

Vi i Nordsjælland Håndbold er meget stolte over at tre NH spillere er udtaget til u-landsholdene, og vi ønsker dem alt det bedste frem mod den kommende landsholdssamling.