Hillerød
31/08 - kl. 15:00
NH vs AAH
Skip to main content
Nyheder

Top 8 hold gæster Helsinge

Endelig! Sådan tænkte vi i mandags, da vi atter skulle i kamp igen og forsøge at spilles os væk fra den sidsteplads, som har gjort nattesøvnen en anelse mere urolig den sidste måneds tid. 

Missionen flaskede sig heldigvis og vi kunne køre hjem fra Kolding med to point efter en kamp, hvor vi efter lidt vanskelligheder indledningsvis fik justeret vores defensiv, og dækkede fremragende op de sidste 45 minutter. Det kneb lidt mere offensivt undervejs, men da først tingene skulle afgøres udviste spillerne en enorm stor ro, som vi i trænerteamet er meget stolte over. Formentlig bl.a. fordi et hjørne i hallen var klædt i grønt? Jeg tror, det spillede ind! 

Endelig! Tænker vi igen denne mandag, hvor vi har fornøjelsen af at spille foran vores trofaste og festlige hjemmebanepublikum. 

SønderjyskE kommer på besøg og det bliver lidt af en udfordring. Deres betondefensiv og store fysik har tidligere givet os udfordringer, men i ugens løb har vi knoklet benhårdt for at finde løsninger i begge ender af banen. 

Sejren forleden har givet os mod på mere, og vi vil meget gerne lave mere ballade i denne fantastiske liga – og til det har vi igen brug for jeres hjælp, for sammen er vi stærkest. 

Byd særlig velkommen til de tidligere NH-profiler Frederik Børm, Chris Jørgensen og Kristian Pedersen – og lad os sammen sende dem tomhændet hjem igen. 

God kamp!
 
Simon Dahl