Skip to main content
Nyheder

To unge talenter til Nordsjælland Håndbold

Nordsjælland Håndbold har igen fornøjelsen af at præsentere to unge lokale talenter til ligatruppen: 20-årige Tobias Rasmussen kommer fra Skjern med en fortid i Kvik Humlebæk og Helsingør Håndbold. Og 19-årige Benjamin Jørgensen kommer fra Skanderborg med fortid i Hillerød Håndbold.

De starter begge 1. juli samtidig med den assisterende træner Simon Dahl bliver cheftræner, og han siger: – Det er to spillere fra lokalområdet, som har fået masser af erfaring fra gode, jyske træningsmiljøer, men nu er klar til at komme hjem og kæmpe for Nordsjælland. 
Foreløbig har Nordsjælland Håndbold skrevet kontrakter med fem unge spillere til den næste sæson, og sportschef Jørn Blom Hansen glæder sig også over tilgangen, der passer fint ind i strategien om at udvikle unge spillere:
– Det er vigtigt for vores projekt, at der til stadighed er unge spillere, der gerne vil trække i den grønne trøje, siger han.
Tobias Rasmussen er ifølge Simon Dahl »en spændende fløjtype, der har noget fysik og størrelse med sig, som vi skal drage nytte af.« Og om Benjamin Jørgensen siger han, at »han er en rigtig god forsvarsfløj, der ikke er bange for at tage kampen op med de udfordringer, det indebærer og som tilmed er en dygtig kontraspiller.«
Ungdomslandsholdsspilleren Tobias Rasmussen har været glad for fire gode år i Skjern: – Jeg glæder mig til at komme hjem. Jeg synes det er et rigtigt spændende projekt i NH og glæder mig til at blive en del af en ung trup. Tobias Rasmussen glæder sig også til at få Simon Dahl som træner, da han har prøvet det før i Helsingør og på landsholdet.
Benjamin Jørgensen, som har ét år tilbage inden han bliver student, håber at blive professionel håndboldspiller:  – Jeg ser netop Nordsjælland Håndbold som det helt rigtige springbræt for mig og min fremtid. De har et rigtig godt miljø, og er super gode til at udvikle unge spillere. Jeg kan 100 procent se mig selv ind i projektet, og er klar til at knokle for klubben.

Yderligere oplysninger:
Sportschef Jørn Blom – 71 70 39 17                                                                                                  
Simon Dahl – 31 15 15 53