Skip to main content

På de midterste sider i kampavisen kan du til hver kamp følge tippernes bud på kampen.

Nu er den sidste hjemmekamp i 2022 spillet, og vi kan gøre julestatus i årets tipsdyst.

Lige siden første runde har Ib Worre, Worres Byggestyring været i front, men med et sats op til kampen mod Ribe-Esbjerg gav Torben Lange, Lange Rådgivning & Forensics et skub op, så nu deler Torben og Ib førstepladsen. Som gode tipskollegaer har de valgt at dele 1. og 2. præmien.

En flot gavekurv fra Vinbutikken sponseret af Nykredit – og en hel kasse dejlig fransk vin sponsoreret af Skævinge Brugs. Ib og Torben er klar over, at det vil være synd og skam at dele sæsonens hovedpræmie – en stol fra House of Finn Juhl.

Herudover var der præmie til nr  5, 15, 25, 35, 45 og nr. 55.  Alle med gavekort til to billetter til koncerter i Royal Stage Hillerød. Alle billetterne er sponseret af Royal Stage, så stor tak til Carsten Larsen og Royal Stage for at gøre tipsdysten endnu mere spændende.

Så nu kan Klaus Søegaard, Peter Ingemann Bentsen, Niels Ovlisen, Josephine Staunsbjerg, Hans Dalsgaard, Teddy Svane, Charlotte Vejby, Jesper Bendstrup, SparNord og Jens Kristian Andersen, Danske Bank tage til koncert i Royal Stage i løbet af foråret.

Stort tillykke til alle vinderne.

Hvis du missede dette års tipsdyst, så kan du allerede nu sende en mail til Rikke Lago rila@nsj-h.dk, så kommer du med i næste sæsons tipsdyst og kan sikre dig en eksponering i vores kampavis og samtidig konvertere din håndboldviden til fede præmier.