Hillerød
31/08 - kl. 15:00
NH vs AAH
Skip to main content
Nyheder

Talentfuld målmand til Nordsjælland Håndbold

By 29/03/2022september 5th, 2022No Comments

Magnus Kjærsgaard Petersen – U20-landsholdsmålmanden skifter til Nordsjælland Håndbold.
 
Nordsjælland Håndbold udvider med en tredje målmand: Magnus Kjærsgaard Petersen, som netop er udtaget til U20-landsholdet.
 
Den 18-årige målmand kommer fra FIF på Frederiksberg, hvor han det meste af denne sæson har spillet i 1. division:
 
–  Han er fremtidens mand – derfor vil vi gerne i gang med at arbejde med ham. Han er en ung, talentfuld målmand, der har en spændende pakke, som jeg tror og håber, vi får stor gavn af i Nordsjælland Håndbold de kommende år, siger cheftræner Simon Dahl. 
 
Simon Dahl tilføjer: – Udover at være dygtig til at redde bolde og besidde en kolossal træningsmoral, er han en fantastisk igangsætter, som med de nye regler fra den kommende sæson, skal være med til at skærpe vores kontraspil.
 
Stolt og beæret
Magnus Kjærsgaard Petersen er førsteårs U19-spiller og går i 3.G på den fireårige Team Danmark-ordning på Falkonergårdens Gymnasium på Frederiksberg, hvor der netop er plads til at kombinere uddannelse med sport:
 
– Jeg er utrolig stolt og beæret over at få muligheden for at lave en aftale med Nordsjælland Håndbold. Jeg
tror på, at det er det rigtige skridt i forhold til min udvikling på håndboldbanen, og jeg håber også at det kan gavne klubben på længere sigt.
 
Magnus Kjærsgaard Petersen glæder sig også til at blive en del af Nordsjælland Håndbold, fordi der er stor fokus på unge spillere, et godt træningsmiljø og talentudvikling.