SUS Nyborg-Nordsjælland Håndbold 33-21 (15-10)
Målscorere: Mathias Møller 7, Carl-Emil Haunstrup 6, Matias Campbell 5, Anders Agger 4, Tobias Jørgensen, Thomas Kjærgaard og Jeppe Cieslak hver 3, Mikkel Palmer og Magnus Kronborg hver 1.
Straffe: 1 til SUS Nyborg
Udvisninger: 1 til NH og 4 til SUS Nyborg
Tilskuere: 130 17. oktober 2020 i Ullerslev Kultur- og Idrætscenter.

Til lørdagens kamp i Nyborg måtte Nordsjælland Håndbold udover landtidsskadede Nickolas Lundby og Benjamin Østermark undvære Andreas Nielsen og Nichlas Hald. Begge blev skadet i kampen mod HC Midtjylland.
Nordsjælland Håndbold blev inden der var spillet 1 minut ramt af en 2 minutters udvisning. Det skulle vise sig som kampen skred frem, at det også var den eneste udvisning NH fik. I det hele taget var det ikke en kamp med mange udvisninger i forhold til tidligere kampe og ligeså med straffe, idet der kun blev dømt ét straffekast, hvilket tilfaldt NH.

Bund mod top
Dagens kamp var et møde med bund og top og det skulle hurtigt vise sig, idet NH i løbet af små 10 minutter havde bragt sig foran 5-0 og efter knapt et kvarter var stillingen 8-1.
Det sidste kvarter af kampen fik SUS Nyborg reduceret, så holdene kunne gå til pause ved stillingen 15-10. Første halvlegs bedste spiller var Matias Campbell, idet han hér scorede 4 af sine 5 mål.

På 10 minutter var kampen afgjort
I 2. halvleg var det SUS Nyborg, der kom bedst fra start, idet de fik reduceret til 12-15, inden NH fik bolden i mål til 12-16. De følgende minutter scorede begge hold, men nærmere end 3 mål mellem de to hold med NH i førertrøjen kom SUS Nyborg ikke.
Efter 10 minutter havde NH øget til 25-17 og så var den kamp afgjort. Med små 10 minutter igen var stillingen 29-19.

De unge tog ansvar
Begge målmænd kom i kamp, idet de fik en halvleg hver. Med fravær af både anføre Andreas Nielsen og Nichlas Hald, og en Kasper Kisum som ikke var helt på toppen, blev det de unge der måtte træde i karakter og de tog ansvar, hvilket også kan ses af fordelingen af mål.
Flot af hele holdet, at de kunne holde dampen oppe i hele kampen. De mange mål, der blev scoret, blev scoret i stimer med en 3-4 stykker inden SUS Nyborg fik scoret.
7 kampe = 14 point eller sagt på en anden måde FULDT HUS.
Næste kamp for NH bliver mandag 26. oktober, hvor Nordsjælland Håndbold tager i mode Ajax København i Royal Stage.