Hillerød
13/04 - kl. 15:00
NH vs SAH
Skip to main content

Mens vi hang gevaldigt med mulen på Mors ovenpå en ganske god præstation, hvor vi misbrugte alt, alt for mange chancer, tilsmilede heldet os noget så gevaldigt, da den jyske håndboldmafia holdte fri et par minutter og en sidste sekunds scoring fra SønderjyskE sikrede os endnu en sæson i ligaen.

Sportsverden er ofte sort-hvid. Der er ikke langt fra succes til fiasko. Det helt store mål for Nordsjælland Håndbold inden denne sæson var, at der også i sæsonen 23/24 skulle spilles ligahåndbold i Nordsjælland. Det kan vi sætte flueben ved.

Vi har oplevet ufattelig meget som gruppe, som klub, i løbet af den forgange sæson, som slutter nu. Sejre, nederlag, dramaer. Alt det som sport i almindelighed og håndbold i særdeleshed kan. Den her fantastiske sport, har givet os så mange vilde oplevelser, som alle har været med til at udvikle os såvel individuelt som gruppe.

Når jeg kigger tilbage på sæsonen, så er det med en vis portion stolthed. Vi har ikke overpræsteret, det erkender jeg, men vi har givet så meget værdifuld erfaring til en gruppe af spillere, der virkelig brænder for hver evig eneste dag at se, om de kan blive en lille smule dygtigere end de var dagen før.

Vi sagde farvel til +500 ligakampe, erstattede dem med 10, men jeg er fuldstændig overbevist om, at Nordsjælland Håndbold kommer styrket ud på den anden side – for ungdommens gå på mod er skøn, men erfaring er nu engang ikke uvæsentlig, når tingene virkelig er sat på spidsen og jeg er sikker på, der er rigtig mange, der har lært rigtig meget undervejs.

Afslutningsvis vil jeg blot benytte lejligheden til at sige tak for samarbejdet til fans, sponsorer, frivillige, spillere og staben i særdeleshed. Ingen nævnt, ingen glemt. Selvom I hver især undervejs har spoleret min nattesøvn, så har jeg nydt hvert evigt eneste sekund og i samtlige otte år været ualmindelig stolt over at repræsentere en ordentlig klub, som tør tage kampen op og udfordre resten af håndbold Danmark på sin egen måde.

Jeg glæder mig til at følge med på afstand og til at komme på besøg næste år. Jeg ved om nogen, hvor svær en udebane, det er at komme på.

Nu vil vi lukke sæsonen af med at sende Lemvig tomhændet hjem og gøre os klar til at angribe de næstkommende udfordringer.

Tak for kampen – god kamp i dag – kom så NH!