Hillerød
31/08 - kl. 15:00
NH vs AAH
Skip to main content

Knap var vi færdig med at glæde os over vores sejr over Tvis, inden vi i den grad kom ned på jorden igen mandag aften i Esbjerg, hvor stort set intet fungerede for os.

Sådan må det nødvendigvis være i denne periode indimellem, hvor vi fortsat arbejder knaldhårdt på at få relationerne på plads. Vi er stadig en forholdsvis ny gruppe og da vi først begyndte at tage vand ind, havde vi ikke de nødvendige redskaber til at stoppe skidtet før det var for sent.

Er vi så skudt tilbage til start, tænker du? Overhovedet ikke! Vi har evalueret godt på tingene, fået skuffelsen ud af kroppen, trænet godt siden og er fuldstændig klar til lørdagens opgave.

Gæsterne fra Kolding er kommet flyvende fra start og ligner langt om længe et hold, der, trods den store økonomi, ikke længere skal frygte nedrykningsspøgelset. De har handlet godt ind, det virker til der er styr på baglandet – og krydret med dygtige spillere i forvejen er det absolut et hold, man skal regne med i slutspilsracet, når sæsonen skal gøres op.

Der er ingen tvivl om, vi skal ramme tæt på topniveau, hvis vi skal gøre os forhåbninger om point, men med seneste oplevelse på hjemmebane, hvor I var med til at bære os frem, da vi havde allermest brug for det, er jeg slet ikke i tvivl om, det kan blive en festlig lørdag i Royal Stage, når vores unge gutter først folder sig ud.

Rigtig god kamp – kom så NH!