Hillerød
31/08 - kl. 15:00
NH vs AAH
Skip to main content

Foto Jan F. Stephan.

Ét point, endnu et drama og endnu en spændende opgave.

Kvalifikationsspillet er i den grad i gang og knap er kampen i Kolding lukket, før vi byder SønderjyskE velkommen i Helsinge Hallen.
 
Den opbakning vi møder rundt omkring lige nu er virkelig, virkelig stor og betyder så ufattelig meget for os alle sammen. Over 50 neongrønne trøjer lyste i den grad op i Koldinghallen og dominerede tilmed lydbilledet. Indledningsvis så det tungt ud på banen, men de taktfaste trommeslag og klappere stoppede aldrig og gav os præcis det rygstød vi havde brug for, for at vende kampbilledet.
 
Dét var fedt at høre, og hvis vi tænker lidt mere end 14 dage tilbage og mindes stemning hjemme mod Mors, krydrer den med i lørdags og sætter det hele sammen i Helsinge, så tror jeg, vi har en decideret god ligning, der kan bringe os ualmindelig tæt på endnu en sæson i håndboldligaen.

Det vil vi gøre alt for at jagte på banen, jeg ved, I vil gøre det på tribunerne, og selvom vores venner fra sønderjyske sikkert gerne vil stikke en kæp i hjulpet på os, så lad os i fællesskab sørge for, at vi ikke taber til dem i denne sæson.
 
Rigtig god kamp – kom så NH!