Hillerød
31/08 - kl. 15:00
NH vs AAH
Skip to main content

Tingene går indimellem stærkt i sportens verden, og knap havde vi fået lukket fredagens vilde rutsjebanetur i Aarhus ned, før vi tog hul på forberedelserne til dagens kamp mod Lemvig.

Vi leverede en præstation, som vi overall var tilfredse med, men arbejder fortsat på at minimere vores udfald, skabe mere stabilitet og ikke mindst få flere værktøjer, så vi kan løse de udfordringer, vi kommer i i hver eneste kamp i denne liga, hvor kvaliteten er stenhøj.

Selvom dagens gæster fortsat har sæsonens første point til gode, skal man ikke lade sig snyde! Der er masser af kvalitet, tre landsholdsspillere bl.a., og de har været ufattelig tæt på at få point i langt størstedelen af kampene – der venter derfor en særdeles spændende udfordring, hvor vi skal forholde os til rigtig mange ting, men også en udfordring, som vi synes, vi har redskaberne til at løse, så vi kan sende dem den lange vej vest på igen med et stadig stort rundt 0 ud for sig i tabellen.

Jeg håber, vi i fællesskab kan løfte stemningen og lydniveauet nok en gang i Royal Stage, så den fæstning, vi virkelig drømmer om at få skabt, får en sten eller to mere på sig.

Rigtig god kamp – kom så NH!

Foto: Erling Madsen