Hillerød
31/08 - kl. 15:00
NH vs AAH
Skip to main content

Vi tog hul på 14 fantastiske, men også hektiske dage i lørdags i Gudme, hvor vi i den grad kom i menneskehænder i 2. halvleg. Vi fik egentlig afviklet 1. halvleg som vi gerne ville, men måtte erkende, at da de gulblusede danske mestre skruede op for tempoknappen, kunne vi ikke være med og måtte fortjent rejse tomhændet hjem.

Det havde da været rart med et point eller to, men ikke desto mindre har vi brugt tiden siden lørdag bedst mulig, for at være toptunet og godt forberedte på dagens kamp, hvor oprykkerne fra HC Midtjylland kommer på besøg.

De har fået en svær start på ligatilværelsen, men har været tæt på i flere kampe og kommer helt sikkert med fuld power ind i dagens kamp og jagter sæsonens første point.

Det bliver en stor opgave for os, at styre tempoet i kampen. Det har vi i flere kampe i år været fornuftige til, og kan vi styre det i dag, er vi nået et langt stykke.

Der bliver forhåbentligt knald på i Helsinge Hallen igen. Præcis som der plejer, præcis som der skal og præcis som der bør være til sådan en kamp. Vi behøver ikke tale kampens betydning op eller ned, men bare konstatere – det bliver fedt!

Rigtig god kamp – kom så NH!