Skip to main content

Efter en dramatisk afslutning på grundspillet, hvor vi efter en hård periode leverede en moden og stærk præstation i Fredericia, skyder vi kvalifikationsspillet i gang med en stor udfordring, når Tvis kommer på besøg.

Det stjernespækkede mandskab smed igen en slutspilsplads væk, og må betegnes som storfavoritter i kvalifikationsgruppen. Ikke desto mindre synes vi, vi har fundet noget, som kan gøre ondt på dagens gæster.

Skal de ting flaske sig, skal vi se, om vi kan holde snor i bagkæden hos Tvis, hvor Markussen, Tilsted og Enderleit trækker et stort læs, men heller ikke tage fejl af, at vores tidligere ligatopscore Johan Meklenborg er godt på vej tilbage efter et skadeshelved, ligesom evigt farlige Magnus Bramming skal holdes i kort snor.

Der er udfordringer nok at forholde sig til, men i en tætpakket Helsinge Hal har vi før lavet store præstationer, og i et smukt samspil med jer på lægterne, tror jeg, der ligger sådan en og lurer igen. Det er så smukt, når det først ruller og måden hvorpå I kan løfte vores unge drenge, findes ikke mange andre steder.

Vi glæder os til at komme i kamp igen, og er klar til at angribe hver eneste lille centimeter på banen, for at komme godt fra land, i bestræbelserne på at sikre ligapladsen, så cheftræneren fra Tvis også skal træne et ligahold i næste sæson.

God kamp – kom så NH!