Skive fH-Nordsjælland Håndbold 25-25 (13-11).
Målscorere: Jesper Dahl 6, Tobias Jørgensen 5, Carl-Emil Haunstrup 4, Andrea Magaard, Julius Mørch, Nichlas Hald og Matias Campbell hver 2, Rasmus Madsbøll og Kasper Kisum hver 1.
Straffe: 5 til NH, men kun 2 blev udnyttet. Skive udnyttede begge deres 2.
Udvisninger: NH 5 og Skive 3.
Tilskuere: 807 i Interfjord Arena 25. februar 2022.

Aftens kamp i Skive blev lidt for spændende men det vigtigste var at NH fik point med hjem. Og det blev sikret da Carl-Emil Haunstrup udlignede, da uret viste 59.59!
Nordsjælland Håndbold måtte stille op til dagens kamp uden Hakan Sahin og Jeppe Cieslak, som begge blev skadet i forrige kamp mod Skjern Håndbold.

Fulgtes ad
De to hold fulgtes ad de første 5-7 minutter til stillingen 3-3. Ved denne stilling fik NH en to min. udvisning og ikke nok med det havde NH en del fejlafleveringer hvilket Skive fH udnyttede og kom foran 6-3.
NH kom heldigvis igen og fik efter små 20 minutter føling med Skive fH ved stillingen 8-8. De to hold fortsatte med at følges ad og efter 25 minutter var stillingen 11-11.  Igen røg NH ind i en del fejlafleveringer og tabte bolde, så Skive fH kunne gå til pause med en føring på 13-11. Matias Campbell havde i det sidste sekund mulighed for at reducere, men desværre var stolpen i vejen.

Fulgtes fortsat ad
NH fik udlignet halvandet minut efter 2. halvleg blev fløjtet i gang. NH bragte sig også foran til 14-13, men igen svarede Skive fH igen og udlignede, sådan fulgtes de to hold ad de følgende 10 minutter til stillingen 18-18.

NH havde igen ikke held med at få bolden i nettet: enten var det stolpen der stod i vejen eller også kunne NH-spillerne ikke ramme målet og det betød, at Skive fH kom foran 21-19.
NH fik igen en udvisning ved stillingen 22-20. I de følgende angreb var det Skive fH der kom bedst ud af det, idet de øgende deres føring til 24-22 og 25-22 med kun 2½ minut igen. Her valgte Simon Dahl at tage en time out for at få kaldt spillerne sammen og give de sidste input, for der skulle gerne point med hjem til Sjælland.

Flot kommet igen
NH reducerede og med 1½ minut igen var NH kun bagud med en enkelt: 24-25. Her valgte Skive fH at tage time-out, men heldigvis fik Skive fH ikke samme input, som NH tidligere havde fået, idet det var NH der kom bedst videre og da uret viste 59.59 brød Carl-Emil Haunstrup igennem og kunne udligne til slutresultatet 25-25.

Til vild jubel blandt spillere, ledere og de få fans der var til stede i hallen.
Flot kommet igen af holdet, og ikke mindst at de havde mandsmod og troen på at de kunne få point med hjem, når holdet i de sidste minutter af kampen var bagud både med 2 og 3 mål: 21-23 og 25-22.

Væk fra direkte nedrykning

Resultatet betød, at NH kom væk fra den direkte nedrykningsplads, idet holdet nu efter aftenens øvrige kampe er placeret på en 12. plads. Lad os håbe at holdet kan holde denne placering eller rykke højere op det gør heller ikke noget.

Stillingen i bunden ser således ud:

KIF Kolding           21 kampe 13 point
NH                              22 kampe 13 point.
TMS Ringsted      22 kampe 13 point
Skive fH                   21 kampe 9 point

I næste runde af HTH Herreligaen skal KIF Kolding møde Mors-Thy Håndbold på udebane og TMS Ringsted Herrer møder hjemme Skive fH.
Spændende bliver det at se resultatet af disse kampe og de bliver spillet inden NH skal i kamp igen, idet NH først spiller mandag 7. marts kl. 20 i Royal Stage, hvor modstanderne er Bjerringbro-Silkeborg.