Helsingør
19/03 - kl. 19:00
NH vs SAH

Nordsjælland taber i Skanderborg

Skanderborg-NH 29-24.  Målscorere: Kasper Kisum 6, Carl- Emil Haunstrup 6, heraf 1 på straffe, Tobias
Jørgensen og Frederiks Iversen hver 3, Jesper Dahl og Mathias Møller hver 2, Andreas Agger og Fabian
Sandven hver 1.
Topscorer for Skanderborg blev NH’s tidligere spiller, Cornelius Kragh Aastrup med 6 mål.
Udvisninger: 3 til hvert hold.

Nordsjælland Håndbold har for anden gang inden for de sidste par måneder mødt Skanderborg Håndbold.
Første møde tabte NH knebent med 1 mål. Til kampen søndag 15. september blev Mathias Møller spilleklar så alle spillere på nær langtidsskadede Nikolas Lundbye skulle være klar til dagens kamp.
Dagens kamp endte 29-24. Halvlegsresultat på 15 – 13.

En meget tæt første halvleg
I første halvleg fulgtes holdene ad med NH-føring i en periode – Skanderborg Håndbold kom foran efter et ½ minut, men NH udligner hurtigt til 1-1 ved Tobias Jørgensen.
De to hold fulgtes ad og efter små 10 minutter bragte Kasper Kisum NH foran 4-3. Frederik Iversen bragte
NH foran 7-5. Føringen på 2 mål fortsatte til stillingen 10-8. Her blev NH ramt af en 2 minutters udvisning til Anders Agger og Skanderborg Håndbold får desuden tilkendt straffe som der blev scoret på og herefter var stillingen 10-10 efter 20 minutter.
NH bragte sig atter foran 11-10, 12-11, 13-12, men så fik Skanderborg Håndbold udlignet og bragte sig
foran 14-13. NH fik straffe, men desværre reddede målmanden og i stedet bragte Skanderborg Håndbold
sig foran med 15-13 – hvilket også blev halvlegsresultatet.

Målmændene i hovedroller i 2. halvleg
2. halvleg var ikke gammel, blot 32 sek. var spillet, da Skanderborg blev ramt af en 2. minutters udvisning.
På det efterfølgende angreb reducerede NH til 14-15. NH fulgte fortsat med, men som det var tilfældet i
den foregående kamp mellem de to hold, var det målmændene som tog fra, specielt Kristoffer Laursen i
Skanderborg-målet havde NH-skytterne svært ved at score på i 2. halvleg.
Efter 10 min. er stillingen 20-16. NH vælger at tage time-out. Skanderborg bragte sig yderligere foran til
stillingen 21-16. NH fik tilkendt straffe og reducerede til 17-21.
Ved stillingen 22-17 bliver Marcus Holmen erstattet i NH-målet af Frederik K. Andersson og det skulle vise sig at være en god disposition.
NH fik reduceret til 20-22. Med små 9 minutter igen er stillingen 25-23 og Skanderborg bliver ramt af en 2. minutters udvisning, men desværre fik NH ikke udnyttet dette.
Skanderborg øgede i stedet deres føring med små 5 minutter igen til 26-23. Desværre kunne NH-spillerne
ikke få ram på Skanderborgs keeper Kristoffer Laursen i de sidste minutter og Skanderborg vinder kampen 29-24.
De sidste par minutter af kampen var det lige som om skarpheden i angrebene ikke fungerede.

Kom igen drenge! Der er atter en ny kamp på fredag 20. september, hvor NH kl. 18 møder SønderjyskE i