Nordsjælland Håndbold-KIF Kolding 29-30 (16-17).
Målscorere: Tobias Jørgensen 8, Nichlas Hald og Jesper Dahl hver 5, Carl-Emil Haunstrup og Andreas Magaard hver 3, Rasmus Madsbøll, Magnus Kronborg, Kasper Kisum, Jeppe Cieslak og Matias Campbell hver 1.
Topscorer hos KIF Kolding blev Chris Jørgensen med 11 (tidligere Nordsjælland Håndbold, som ofte gør livet surt for NH).
Udvisninger: 1 til hvert hold.
Straffe: 2 til NH som blev udnyttet og 8 til KIF Kolding hvoraf 5 blev udnyttet.
Kampens Spiller:  Tobias Jørgensen (kåret af publikum via app’en Tophåndbold).
2.236 tilskuere i Royal Stage 28. marts 2022.

Med 2.236 tilskuere i Royal Stage var der lagt op til et brag af en kamp mod KIF Kolding – men desværre blev det ikke til point i aftens kamp.
NH startede med at komme godt fra start, idet Tobias Jørgensen indledte målscoren og bragte NH foran 1-0. Det skulle vise sig, at det var den eneste gang i 1. halvleg, at NH var foran.
Der var dog ikke mere end et mål mellem de to hold på noget tidspunkt i denne halvleg. Særligt Chris Jørgensen gjorde livet surt for NH-spillerne. Det flotte spil fra de forgangne 2 kampe kunne NH ikke rigtig finde frem.
Generelt skal det siges, at heldet, marginalerne, kynismen og koldblodigheden manglede i aftens kamp.

Overtag efter 5 minutter
Fra start i 2. halvleg fik NH udlignet til 17-17 og sådan fulgtes de to hold ad i de følgende minutter. Efter 5 minutter fik NH dog et lille overtag, idet Nichlas Hald fik bragt NH foran 20-19 og i de følgende angreb var det NH, der fik bold i nettet og da uret stod på 41.10 var stillingen 25-22 til NH og der blev sporet en vis optimisme omkring holdet ikke mindst på lægterne.
NH fortsat med at være i front og med små 10 minutter var stillingen 27-25. Desværre blev NH’s skud blokeret eller også blev der dømt regelfejl, hvilket betød at KIF Kolding kunne komme til skud og fik udlignet. Ved stillingen 27-27 blev målmand Jimmi Andersen – han havde ellers i store dele af kampen fået fat i en del skud fra KIF Kolding-spillerne – men det kneb lidt og derfor blev han erstattet med Frederik Andersson.

Gik galt de sidste 3 minutter
NH fortsatte ufortrødent og med knap 3 minutter igen var stillingen 28-28. KIF Kolding fik dog hurtigt bragt sig foran med 28-30 med blot 2 minutter igen.
NH fik reduceret til 29-30 med 1 minut igen, men desværre fik KIF Kolding lov til at beholde bolden uden NH fik mulighed for at udligne til stor frustration for spillere, ledere og fans.
Desværre viste det sig at KIF Kolding endnu engang i Royal Stage trak for længste strå og fik 2 point med til Kolding.

NH skal atter i kamp på lørdag 2. april, hvor det er GOG der venter på deres hjemmebane. Det bliver en svær kamp, men der er ingen tvivl om, at NH-spillerne vil gøre alt for at få point med hjem.
Stillingen i bunden af ligaen er tæt – NH er på 10. pladsen med 19 point for 26 kampe, SønderjyskE Herrer, KIF Kolding og TMS Ringsted Herrer har henholdsvis 18 og 17 point for 26 kampe og er placeret som henholdsvis 11, 12 og 13.
På den direkte nedrykningsplads ligger TTH Holstebro med 16 point for 25 kampe og Skive fH med 11 point for 25 kampe.
PØJ-PØJ med kampen mod GOG lørdag 2. april kl. 16.10 i Oure.