Målscorere: Jesper Dahl 8, Kasper Kisum 6, Carl-Emil Haunstrup, Mathias Møller og Frederik Iversen hver 4 og Tobias Jørgensen 3.
Udvisninger: NH 1 – Ribe-Esbjerg 2 samt diskvalifikation/direkte rødt kort/blåt.
Tilskuere: 990 i Helsinge Hallerne 29. februar 2020.
Man of the Match: Jesper Dahl
Kampens Konge: Jesper Dahl

NH havde set frem til at spille i Helsinge Hallerne og det skulle vise sig, at det blev en af de gode dage for NH, hvor holdet ydede en kæmpe holdindsats.
Kampen blev indledt med at fejre en 100-kamps jubilar: Carl-Emil Haunstrup.
De to hold fulgtes ad til stillingen 5-5, herefter bragte NH sig foran 9-7, 10-8 og 10-11. Ved stillingen 13-11 blev Ribe-Esbjerg ramt af udvisning – direkte rødt og blåt kort til Daniel Ingason på et knytnæve slag i maven på Jesper Dahl.
NH fortsatte med at øge sit forspring og kunne gå til halvleg med en føring på 14-11.

7 mod 6 kostede
2. halvleg fortsatte NH med at bringe sig foran med 16-12 og NH fortsatte med at bringe sig i front med 4 mål og efter 10 minutter førte NH 20-15. NH begyndte at spille 7 mod 6, hvilket bevirkede at Ribe-Esbjerg fik reduceret til 22-20. NH fik dog bragt sig foran igen med 4 mål: 24-20. Ribe-Esbjerg blev igen ramt af en 2 minutters udvisning og NH kunne bringe sig foran 26-21.
Med små 7 minutter igen reducerede Ribe-Esbjerg til 26-24 og blandt NH’s fans begyndte man at blive nervøse – kunne NH nu holde dette forspring? Heldigvis øgede NH de sidste minutter til 29-24, som blev kampens resultat.

Gedigen holdindsats
Det var en gedigen holdindsats der blev leveret i Helsinge Hallerne og Fanzonen og de øvrige tilskuere kunne hylde deres helte for en velfortjent sejr over bl.a. fire tidligere NH-spillere: Nicolai Nygaard Pedersen, Lasse Uth og Lars Mousing samt deres træner Kristian Kristensen.
De to point var guld værd og da Kolding – som er nærmeste konkurrent – tabte dagens kamp er der nu 2 point væk fra sidstepladsen.
Næste kamp er udekampen på onsdag 4. marts hvor Skjern venter.