Hillerød
31/08 - kl. 15:00
NH vs AAH
Skip to main content
Nyheder

Så er det Skjern

Så er der atter kamp i Håndboldligaen – kun 3 dage efter Ribe-Esbjerg kampen kører bussen til Skjern, hvor stærke Skjern Håndbold venter. Skjern er p.t. nr. 6 med 28 point, og i det første møde på hjemmebane blev NH desværre løbet over ende til sidst – hvor NH kun scorede 2 mål i de sidste tyve minutter. Kampen ente 22-26.
Nordsjælland Håndbold er kommet godt fra start i 2019, men desværre blev det til et nederlag på 4 mål mod mandagens modstander – Ribe Esbjerg. Hertil skal tilføjes at NH var uden Johan Meklenborg hele kampen på grund af en albue skade og Nicolas Lundby blev sat ud af spillet 2 gange 15 min.
Den kommende modstander – Skjern Håndbold har på det seneste både spillet både ligabold og Champions League, sidstnævnte er holdet blevet slået ud i, så der er ingen tvivl om at der nu satses 100% på ligaen.
Nordsjælland Håndbold kan spille frit, da først og fremmest holdet er væk af den direkte nedrykningsplads, men omvendt er det vigtigt med alle de point holdet kan få – ja  måske at bevare – den meget teoretiske – mulighed der endnu er – for at nå slutspillet.
Ingen tvivl om, at spillerne vil gøre alt for, at det igen kan blive en NH sejr,  men det er en meget stærk modstander der venter. Skjern møder med flere nuværende og tidligere landsholdsspillere.
I skrivende stund meldes alle klar på nær Johan Meklenborg, som det forventes skal igennem en operation.
Held og lykke til holdet – spillere og ledere. Det vil være super flot hvis I kommer hjem med to point.
 
Den 6. marts 2019 – Kirsten Hebo