Skip to main content

Justin Müller fra TUSEM Essen vælger Danmark og Nordsjælland Håndbold.

Mange danske håndboldspillere drømmer om at spille i Tyskland, men drømmen går også mod Danmark. Tre danske VM-titler på stribe og et generelt højt niveau i ligaen gør det attraktivt at vælge Danmark. I hvert fald ifølge Justin Müller som i næste sæson skal være med til at løfte niveauet i Nordsjælland Håndbold.

Om hvorfor det blev Danmark og Nordsjælland Håndbold udtaler Justin: Jeg er overbevist om, at den danske måde at spille håndbold på og min opfattelse af spillet passer godt sammen. Jeg synes, at den danske liga er en af ​​de tre bedste ligaer i verden, og jeg er begejstret for at kunne være med til at løfte niveauet i NH sammen med resten af holdet. Jeg håber på at kunne bidrage med mine erfaringer fra den tyske Bundesliga.
Det har altid været en drøm at spille i udlandet, og jeg tror, ​​at NH tilbyder mig de perfekte forhold på grund af dets professionelle og alligevel velkendte karakter.

Justin siger ydermere om sig selv: ”Uden for banen nyder jeg virkelig at opdage nye lande og dykke ned i forskellige kulturer og sprog. Jeg er altid villig til at udvikle mig og lære nye ting. Jeg afsluttede min kandidatgrad i ledelse og økonomi sidste år, og jeg er nu klar til nye eventyr.”

Justin Müller er 27 år, og han er i gang med sin 7. sæson for TUSEM Essen. Justin er en smart og fartskabende playmaker, der udover gode individuelle kompetencer, også er dygtig i sit spil med stregen. Han har indtil nu scoret 76 mål for TUSEM Essen og er noteret for 47 assists.

Vores nye cheftræner Halldór Sigfússon har tidligere spillet i TUSEM Essen – og han har holdt godt øje med Justin Müller: ”Vi har fulgt Justin et stykke tid, og vi er overbevist om, at han vil være et stort aktiv for Nordsjælland Håndbold. Justin kan bidrage med erfaringer og kvalitet til vores unge hold efter at have spillet både i 1. og 2. Bundesliga i Tyskland. Vi er meget glade for, at Justin har valgt Nordsjælland Håndbold i konkurrence med bl.a. hold fra 1. Bundesliga.”

Vores sportschef Jørn Blom er ligeledes begejstret over den nyeste tilgang: ”Jeg er sikker på, at Justin Müller giver vores hold et ekstra løft. Samtidig bliver han en rollemodel for vores unge spillere med erfaringer fra de ligaer, som mange af dem drømmer om.”

I Nordsjælland Håndbold glæder vi os over at kunne præsentere Justin Müller, og vi er sikre på, at det er en spændende forstærkning til vores unge hold.