Hillerød
31/08 - kl. 15:00
NH vs AAH
Skip to main content

Vi hang gevaldigt med mulen lørdag aften i Sønderborg ovenpå et selvforskyldt nederlag, hvor vi manglede den sidste skarphed og kynisme i slutfasen, da det hele skulle afgøres og pointene fordeles.

Vi er midt i et skønt program, hvor vi ikke har tid til at hænge os alt for meget i netop overståede kampe, men straks parkere tingene og hoppe videre til næste opgave – og hvilken en, der venter os i dag.

Det kræver næppe en større præsentation af dagens gæster fra Aalborg, der med sit stjernespækkede mandskab endnu har til gode at tabe en kamp i den hjemlige liga, at forklare, hvorfor opgaven bliver svær, men ikke desto mindre har vi en drøm om, at vi netop bliver det hold, der gør, at dagens gæster må gå tomhændet fra banen.

Rigtig mange ting skal flaske sig for os, den køber jeg, men hvorfor ikke? I en totalt udsolgt Royal Stage, hvor jeg slet ikke kan forestille mig, at stemningen ikke bliver helt elektrisk, kan I give os de fornødne sidste procenter og hjælpe os endnu mere, som så mange gange før. Når det først ruller både på og udenfor banen er det magisk!

Vi har brug for det, vi vil jagte hver en marginal, og forhåbentlig går det hele op i en højere enhed, når sidste fløjt har lydt. Indtil da vil vi drømme og kæmpe som besatte sammen.

Rigtig god kamp – kom så NH!