Hillerød
31/08 - kl. 15:00
NH vs AAH
Skip to main content

Mathias Ekstrøm – erfaren målmandstræner, som skal hæve barren i Nordsjælland Håndbold for senior- og ungdomshold. (Foto: Erling Madsen).

Nordsjælland Håndbold opgraderer målmandstræningen på både ungdom og senior i den kommende sæson med en stor kapacitet: 28-årige Mathias Ekstrøm.
 
– Målmandsspillet er en særlig niche af håndbolden og vi tror på, at Mathias Ekstrøm med sin store faglighed og ærgerrighed kan være med til at give denne del et solidt løft.
Sådan forklarer Nordsjælland Håndbolds talentchef og assistenttræner Laurids Søgaard, at der nu sættes yderligere fokus på udvikling af klubbens mange dygtige målmænd på tværs af ungdom og senior.
Laurids Søgaard fremhæver målmandstræneren som én af de meste talentfulde målmandstrænere i landet:
– I Nordsjælland Håndbold har vi en klar strategi, når det kommer til rekruttering af både spillere og trænere: det er alfa omega for os, at de er ambitiøse på NH’s og egne vegne – de skal have et brændende ønske om at ville løfte sig selv til det næste niveau, supplerer Laurids Søgaard.
 
Hæver barren for talentholdene
Den 28-årige Mathias Ekstrøm er advokat og bor i Hellerup, og har de sidste fire år været målmandstræner på drengesiden i FIF og i HRØ-regi. Han kommer fra Nordjylland, hvor han var målmandstræner i Aalborg Håndbold og i forbundstræningen i JHF Kreds 1.
 
– Min opfattelse af NH er, at det er en klub, som generelt prioriterer udvikling og faglighed højt og som råder over mange spændende spillere, der udviser stort gå-på-mod og ansvar for at blive bedre – både i seniortruppen og på ungdomsholdene, siger Mathias Ekstrøm.
 
For sportschef Jørn Blom Hansen handler det i høj grad også om at styrke fødekæden og arbejdet med målmændene helt fra det succesfulde NH-talent for U17- og U19-drenge over det nye 2. divisionshold og op til ligaholdet: 
– Med en ny og dygtig målmandstræner hæver vi igen barren med vores talentsatsning. Han skal sammen med det øvrige team af dygtige og engagerede trænere føre vores talenthold op på næste niveau.