Skip to main content

Lørdag formiddag drager truppen afsted på grundspillets korteste udebanetur, når de danske mestre fra GOG venter. Vi har endnu engang taget en snak med assistenttræner Laurids Søgaard, for at høre, hvordan han ser frem mod opgøret.

”Vi kommer fra to ret gode præstationer mod først Skjern og senest BSH, hvor vi har vist at vi har kunnet spille op med holdene fra den øvre del af tabellen. Jeg synes vi har løftet vores spil både i kontrafasen samt angrebsspillet 7 mod 6. Vi er derfor superærgerlige over, at det ikke er blevet til point i nogle af kampene, men vi arbejder videre på bl.a. at forbedre vores etablerede angrebsspil 6 mod 6.

Lykkedes det for os at skrue på de rigtige knapper, er vi klar til at jagte sensationen. GOG er et vanvittigt stærkt hold med bl.a. landsholdaktuelle Simon Pytlick og Lukas Jørgensen, som har udviklet sig til en utrolig dygtig stregspiller. Dertil er det værd at bemærke, at GOG ikke tabt i Gudme i halvandet år. Men når vi rammer topniveauet, har vi bevist, at vi kan være med, ligesom vi var det i vores seneste møde i Gudme, hvor vi førte 16-22 i pausen. Så der er ingen tvivl om, at der er muligheder for point. Det er en svær mulighed, men vi jagter alle muligheder.” afslutter Laurids.

Der er kampstart på lørdag kl. 16:00 i Gudme. Kampen vises desværre ikke i TV, men hvis du vil se os i aktion, får du muligheden igen allerede på tirsdag, når vi på hjemmebane tager imod HC Midtjylland til et brag af en kamp. Du kan allerede nu sikre dig din billet her.