Skip to main content

Eftermiddagens modstander er Mors-Thy Håndbold, der for nuværende er placeret på herreligaens femteplads. De sidste fem indbyrdes opgør er blevet afgjort med højst to mål til forskel. Senest da vi på hjemmebane i Royal Stage tilbage i september tabte med 26-28.

”Rent historisk spiller vi enormt tætte kampe, så det bliver et spændende opgør.”

”Mors-Thy er et hold af unge drenge med et stort gåpåmod krydret med for eksempel en Henrik Toft, der har stor rutine og som har gjort meget godt for dem i sæsonen. Derudover har særligt nogle af deres lidt yngre bagspillere såsom Mads Svare og Marcus Midtgaard præsteret virkelig godt.”

”Derfor er der ikke nogen tvivl om, at vi skal forsøge at få stablet en god defensiv på benene. Vi skal lykkes med at være lidt mere kompakte, samtidig med at vi får brudt deres hurtige spil. Hvis vi kan lave en solid base, så ved vi også, at vi er farlige i vores kontraspil. Og det, tror jeg langt hen ad vejen, er nøglerne for os til en sejr.”

Kun en sejr tæller
Med en nuværende 13. plads i ligaen, så er der kun en ting, der gælder i eftermiddagens kamp.

”Vi er jo der, hvor det eneste der betyder noget for os, det er at vinde. Gode præstationer er en god forudsætning, men lige nu det kun en sejr, der tæller.”

”For vi er levende bevidste om, at vi efterhånden har tabt en del kampe i streg – godt nok mod dygtige modstandere, men det må man også bare sige, at Mors-Thy er. Så det bliver helt sikkert en svær opgave, men vi har stadig blod på tanden.”

”Vi håber virkelig, at vi kan lukke denne del af sæsonen i herreligaen med to point. Det er alfa og omega for os. Især fordi der kommer en lang periode uden kampe bagefter over jul og i januar. Så vi skal bare vinde.”

Kampen spilles kl. 16:00 i Sparekassen Thy Arena | Mors. Den kan følges gennem liveopdateringer på vores Instagram @nordsjaelland_haandbold og i Tophåndbolds app.