Skip to main content

Oven på et fantastisk come back i hjemmekampen mod Ribe-Esbjerg, er det nu KIF Kolding der venter på udebane som næste spændende opgave. Vi har taget en snak med assistenttræner Laurids Søgaard, og her fyldte sidste uges oplevelse også en del:

”Vi er selvfølgelig glade over sidste uges sejr, i hvad der ellers endte med at blive en mærkværdig oplevelse, med to halvlege i hver sin ende af spektret. Vi så dog at vores høje moral og tro på tingene belønnede sig i en fantastisk oplevelse.”

De sidste mange kampe mod KIF Kolding har alle været meget tætte. Siden sidste opgør har Kolding dog vist særdeles gode takter. Her kan man bl.a. fremhæve sejr over Aalborg samt en 4. plads i ligaen. Vi spørger derfor Laurids om vi til trods for dette stadigvæk kan forvente et tæt opgør.

”Vi tror som altid på at vi kan skabe en kamp, og vi har derfor en formodning om, at det igen bliver et tæt opgør ligesom sidst. Siden sidst har vi fået en større ballast, efter mange tætte kampe, som har gjort os mere kyniske.

Ser man på Kolding er der tale om et hold med en solid defensiv base. Derudover har de en evne til at omstille sig til 7 mod 6 spillet i de helt rigtige faser af kampene. Det har de stor succes med takket være deres dygtige stregspiller og en dygtig Sander Øverjordet til at sætte det op. Som altid er vi dog forberedt, og har en plan for at dæmme op for deres 7 mod 6, som i øvrigt lykkedes godt senest mod Ribe-Esbjerg”

Der er kampstart i Sydbank Arena lørdag kl. 15:00. Vil du med til kampen kører fanbussen fra Bauhaus Hillerød kl. 10:30. Tilmelding via mobilepay: 880540 angiv tekst “BUS + NAVN”.