Skip to main content

I aften drager Nordsjælland Håndbold til Ribe i jagten på flere point til kontoen. Ribe-Esbjerg er et hold, NH historisk set har spillet mange gode kampe mod, og i de seneste fem opgør er det blevet til fire sejre og blot et enkelt nederlag. Selvom det er et stærkt spillende Ribe-Esbjerg-mandskab, der venter, så er der store forhåbninger for, at drengene kan tage to point med hjem i bussen.

”Ribe-Esbjerg har fået en rigtig flot sæsonstart og blandt andet er deres norske venstre back William Aar en af de spillere, der har præsteret allerbedst i turneringens fem første runder.”

Alligevel er det en optimistisk assistenttræner, der om lidt sætter sig i bussen.

”Vi er sultne efter to point, og det har vi en tro på, vi kan gøre noget ved i Ribe. Det handler dog langt hen ad vejen om os selv og vores egen præstation. Hvis vi kigger på kampen mod Mors-Thy, så synes vi på mange parametre, at vi var det bedre hold. Det er bare svært at vinde håndboldkampe, når vi 16 gange konvertere vores angreb til tekniske fejl.”

Selvom der var for mange fejl i seneste hjemmekamp mod Mors-Thy, så er der også mange gode elementer at tage med fra kampen og starten på sæsonen i sin helhed påpeger assistenttræneren.

”Vi kan konstatere, at vi på rigtig mange parametre har en fin udvikling i vores spil. Langt hen ad vejen – specielt defensivt – har vi stået stabilt og på et kontinuerligt højt niveau over de første fem kampe. Vi er desuden ved at få noget mere tempo i vores angrebsspil, og det klæder os.

Og det er de elementer, der skal holdes fast i for at slå Ribe-Esbjerg.

”I aften skal vi sørge for at holde gang i vores stabile defensiv med høj intensitet og så kan de to holds udbytte af kontrafasen godt gå hen at blive afgørende. Det bliver formentlig en kamp med højt tempo.”

Kampen spilles kl. 18:30 i Ribe Fritidscenter, og vi opdaterer løbende på vores Instagram @nordsjaelland_haandbold.