På hjemmebane i oktober slog vi SønderjyskE 32-30. I aften står vi igen overfor dem i jagten på to meget vigtige point. De ligger nemlig lige over os i tabellen med 14 point mod vores 12.

”SønderjyskE er et hold, der er notorisk dygtige på hjemmebane. Det bliver derfor en svær opgave, men også en kamp, der meget vel kan gå hen og blive helt tæt.”

”De sidste mange år, har vi i hvert fald haft for vane at spille meget tætte og intense opgør mod dem. Det er ikke et urealistisk scenarie i aften. Vi håber dog, at vi – med vores lidt større bredde – til sidst kan trække det længste strå.”

De seneste fire opgør på udebane mod sønderjyderne er blevet afgjort med en måldifference på maksimalt tre mål. Her er det blevet til en sejr, en uafgjort og to nederlag. Forhåbentlig tilføjer vi endnu en sejr til den statistik senere i dag.

”Vi synes, at vi har lagt små lag på vores spil i den seneste tid – og især vores første halvleg i fredags mod Ribe-Esbjerg lykkedes vi godt med tingene. Men vi var naturligvis meget ærgerlige over, at det ikke kunne blive til to point, når det nu var så tæt på.”

”Vi jagter alle de point, vi kan få lige nu. Denne periode er sindssygt vigtig for os. To point i SønderjyskE vil derfor virkelig være guld værd”

Kampen spilles kl. 19.00 i Arena Aabenraa, og kan følges gennem liveopdateringer på vores Instagram @nordsjaelland_haandbold og i Tophåndbolds app.