Skip to main content

I dag er det ikke hvilken som helst kamp, der venter Nordsjælland Håndbold. Det er nemlig blevet tid til kampen om Sjælland, når vi møder TMS Ringsted på udebane. Og til sådan en kamp er der meget mere på spil end blot pointene, selvom begge hold ligger á point i tabellen.

”Udover at det pointmæssigt er et vigtigt opgør for både os og Ringsted i forhold til at kunne lægge to points afstand til hinanden, så er det også det tætteste, vi kommer på et lokalopgør,” lyder det fra assistenttræner Laurids Søgaard, der uddyber:

”Det er en kamp, hvor det handler om en hel masse andet end 6-0-forsvar, franske kryds og så videre. Lokalopgør bliver i høj grad afgjort på fight og attitude. Og der er ingen, der har tænkt sig at lægge sig ned uden kamp, så det bliver benhårdt! Det bliver en kamp til det sidste sekund, hvor begge hold har tænkt sig at lægge alt inde på banen.”

I de seneste 10 lokalopgør er det blevet til otte nordsjællandske sejre, en uafgjort og en enkelt tabt kamp. Forhåbentlig bliver det Nordsjælland Håndbold, der senere i dag tilføjer endnu en sejr til kontoen og tager håneretten.

”Det er en kamp, vi rigtig gerne vil vinde! Og ligesom ved alle mulige andre lokalopgør, så har det sit eget liv. En sejr over Ringsted vil derfor betyde ekstra meget, forstået på den måde at vi vil have svært ved at leve med at tabe til dem.”

Og det er ikke kun på banen, der skal kæmpes for en sejr, for i sådan et lokalopgør har tilskuerne også en stor indflydelse. Derfor er holdet glade for udsigten til at blive mødt af en masse lysegrønne trøjer i Poul Christensen Arena.

”Vi glæder os rigtig meget til at spille i det, der forhåbentlig bliver en hel vild kulisse. Det er jo en intim hal nede i Ringsted. Og vi er så heldige, at der er 65 af vores egne fans, der har tænkt sig at komme og bakke os op – og det betyder enormt meget for os!”

Assistenttræneren har da også en klar opfordring til den udsolgte fanzone.

”Giv den én over nakken! Vi har brug for alle de marginaler, vi kan få, og der kan I komme til at spille en stor rolle. Så sørg for at hjælpe os alt det, I kan, for det er jeg overbevist om, at Ringsted-tilskuerne også har tænkt sig at gøre for hjemmeholdet.”

Kampen spilles kl. 16.00 i Poul Christensen Arena. Nåede du ikke at få en billet til hallen, kan du følge liveopdateringer på vores Instagram @nordsjaelland_haandbold og i Tophåndbolds app.