Hillerød
31/08 - kl. 15:00
NH vs AAH
Skip to main content

Grundspillet nærmer sig sin afgørelse, og vigtige point er på spil i dagens kamp mod de kommende nedrykkere fra HC Midtjylland. Vi har talt med Laurids Søgaard som optakt til kampen:

”Sidst vi mødte HC Midtjylland leverede vi en rigtig god præstation i en kamp, hvor der aldrig var tvivl om resultatet. Sidenhen synes jeg dog, at HC Midtjylland har løftet deres spil en smule, med flere spillere tilbage fra skade.

Samtidig ved vi også, at HC Midtjyllands skæbne omkring nedrykning er afgjort. Så selvom de ikke har andet at spille for end gode præstationer, så har vi før set, hvordan det kan frigive energi, at spille helt ubekymret. For vores eget vedkommende er det helt modsat. Vi jagter utrolig vigtige point for at give os selv så godt et udgangspunkt som muligt, frem mod kvalifikationsspillet.

Indtil videre har vi præsteret flot i år. Det skal vi forsøge at følge op på, så vi med en god præstation kan tage de to point med hjem til Nordsjælland, sammen med de mange medrejsende fans.”

Opgøret fløjtes i gang kl. 18:30. Hvis du ikke er en af de mange fans, som tager turen til Herning, så livestreames kampen på Tophåndbold-Appen.