Hillerød
31/08 - kl. 15:00
NH vs AAH
Skip to main content

Sæsonen er startet rigtig godt med fire point på kontoen efter en sejr i Santander Cuppens 1/8-finaler og i ligaens første spillerunde. I dag drager vi vestpå i jagten på flere point. Her venter Bjerringbro-Silkeborg Håndbold i anden runde af ligaen. Det er et mandskab, der til denne sæson er blevet styrket af blandt andet en hjemvendt Rasmus Lauge.

”Lauge har ikke præsteret på toppen endnu, men når de som hold rammer deres topniveau, så kommer de til at være rigtig gode. De er det hold, vi har mødt i år – inklusiv opstarten – som har det højeste niveau”, lyder det fra assistenttræner Laurids Søgaard, der fortsætter:

”Som de fleste andre kampe, vi spiller, så er præmissen jo nok, at vi ikke er favoritter, men det lader vi os egentlig ikke holde så meget tilbage af. Vi er jo der, hvor tingene er gået rigtig godt for os selv i opstarten, så vi har stor tro på hinanden. Derfor har vi også tænkt os at gøre, hvad vi kan, for at det bliver en kamp i Silkeborg.”

”Det er en vigtig præmis for os, at vi holder os inde i kampen, for så tror vi på, at det kan blive spændende til sidst. Hvis vi præsterer godt, så skal BSH i hvert fald også præstere rigtig godt, hvis de skal sørge for at vinde. Og det er jo der, der potentielt ligger nogle point og venter”.

Nøglen til at holde sig inde i kampen ligger i mængden af fejl, der må begås.

”Vores egen fejlkvote skal holdes nede, for når man spiller mod hold som BSH, så er de rigtig gode til at straffe ens fejl. Kan vi holde fejlkvoten nede, og derved også sætte en solid defensiv sammen, så tror jeg, vi har chancer. Vi tror på, at kommer det ned til at være helt tæt til sidst, så kan vi trække det længste strå”.

Kampen spilles kl. 18:30 i JYSK arena i Silkeborg. Der vil ikke være livestreaming fra kampen, så eneste mulighed for at se opgøret er ved at tage turen over broen. Kampen kan også følges på livescore via Tophåndbold-appen.