Hillerød
31/08 - kl. 15:00
NH vs AAH
Skip to main content

Aftenens modstander er Lemvig-Thyborøn Håndbold, der indtager herreligaens sidsteplads. Da vi mødte dem på hjemmebane i begyndelsen af sæsonen, indkasserede vi et nederlag på 27-20. Det skal revancheres i aften.

”Det er en kamp, vi har set meget frem til. Vi håber, det bliver en kamp, hvor vi kan lægge afstand ned til den direkte nedrykningsplads, som Lemvig ligger på lige nu. Vi er dog meget bevidste om, at det bliver en svær kamp, for Lemvig er altid gode på hjemmebane.”

”Samtidig har vi også lidt at skulle revanchere for den kamp, vi spillede i starten af efteråret i Helsinge. Både spille- og udtryksmæssigt fik vi ikke præsenteret os på den måde, vi gerne vil. Så det håber vi i den grad, vi kommer til at få lavet om på i aften.”

Små detaljer kan blive afgørende
Lemvig-Thyborøn vil lige så meget væk fra den direkte nedrykningsplads, som Nordsjælland vil skabe afstand til den. Derfor er der også udsigt til, at kampen kan blive en tæt.

”Jeg forventer, at det bliver en intens affære som ikke nødvendigvis bliver særlig smuk. Lemvig har jo flere dygtige spillere. Blandt andet Emil Tellerup, der gjorde en del ondt på os med mange redninger i det første opgør. Og så har de en af efterårets helt store profiler i Jeppe Gade, der også er topscorer i ligaen.”

”Vi skal derfor ind og knokle benhårdt og være skarp på de små detaljer i spillet. Det kan være med til at afgøre kampen. Samtidig har vi en tro på, at hvis vi kan få lavet en stabil defensiv og få sat lidt tempo på mellem buerne, så har vi gode muligheder.”

Kampen spilles kl. 19.30 i Lemvig Idræts- og Kulturcenter, og kan følges gennem liveopdateringer på vores Instagram @nordsjaelland_haandbold og i Tophåndbolds app.