Hillerød
31/08 - kl. 15:00
NH vs AAH
Skip to main content

I en fuldstændig fantastisk kulisse måtte vi i tirsdags kapitulere til et bedre Aalborg hold, men vi gav det et skud, smed alt i puljen og indsatsen kunne der ikke sættes en finger på.

Vi lukker og slukker 14 hektiske dage med at få Fredericia på besøg, og præcis som i tirsdags, kræver det en helstøbt indsats, hvis vi skal sætte yderlige point på kontoen.

Vi spiller i perioder rigtig godt, knokler som besatte defensivt, men må også erkende, at vi i flere kampe har små udfald, som samlet set bliver for dyre for os, når regnskabet skal gøres op.

Dem arbejder vi knaldhårdt på at minimere hver evig eneste dag i træningslokalet og kan vi gøre det i morgen, så er der absolut muligheder for point.

Morgendagens gæster med vores tidligere landstræner Guðmundur Guðmundsson i spidsen dækker et rigtigt indianerforsvar, hvor der indbydes til dueller og hårde konfrontationer over alt på banen.

Kan vi finde løsninger mod det, er vi nået er godt stykke, og kan måske tilmed få lidt ro på de fantastisk skønne medrejsende fans fra det jyske, som altid er med til at give kampene lidt ekstra kolorit.

Lad os overdøve dem og beholde pointene i det nordsjællandske.

God kamp – kom så NH!