Udebane
17/04 - kl. 19:30
KIF vs NH
Skip to main content
Nyheder

Kom forbi og se Nordsjælland Håndbold i træningskamp

Gratis adgang på lørdag klokken 16 mod Helsingborg i FrederiksborgCentret i Hillerød

– En træningskamp er træning i at spille kamp! lyder det fra Nordsjælland Håndbolds cheftræner Simon Dahl.

Og hvordan herreligaholdet så træner i at spille kamp, kan du få et indblik i på lørdag 10. august klokken 16 i FrederiksborgCentret, hvor svenske Helsingborg kommer på besøg. Der er gratis adgang.

Der er planlagt fem træningskampe hvor den sidste spilles i næste uge, som afslutning på træningslejren i Vejen Idrætscenter. Det glædelige er, at truppen nu er fuldtallig med 16 spillere – det betyder også at der er ni nye, som skal spilles ind, ligesom »de gamle« skal lære nyt. Efter de første to træningskampe er cheftræneren ganske godt tilfreds:

– Vi kan se, at vi bli’r dygtigere til dét, vi går og træner. Og vi får erfaring ved at stå ved siden af hinanden i kampene. Vi bliver bedre fra træning til træning, fra kamp til kamp, fremhæver Simon Dahl.

Træningslejren på fire dage bliver så en finpudsning inden 1/8-finalen i pokalturneringen Santander Cup lørdag 24. august klokken 16 mod Skanderborg i Helsinge Hallerne:

– Det er vigtigt at komme væk fra de vante rammer og være sammen på en anden måde; det er en mulighed for at være sammen uden »kun at skulle spille kamp, siger cheftræneren, som også kan melde om en rigtig god stemning i truppen.

Nordsjælland Håndbold-Helsingborg: Lørdag 10. august klokken 16 i FrederiksborgCentret, Milnersvej 39, 3400 Hillerød.