Hillerød
31/08 - kl. 15:00
NH vs AAH
Skip to main content
Nyheder

Jesper Dahl tager mindst et år mere i NH

Siden 26. marts har en brækket fod i kampen mod GOG holdt Jesper Dahl ude – men nu lysner det: Dels går genoptræningen godt, dels har han netop forlænget sin kontrakt med Nordsjælland Håndbold for ét år.Alt tyder på, at han bliver klar til den kommende sæsons første kamp i Herreligaen – og han glæder sig både til at spille igen og til at der er kommet mange nye og unge spillere til truppen:
– At kunne være med til at starte et nyt, spændende NH-projekt op er noget jeg finder ualmindeligt interessant. En blanding af at være en af de »erfarne«, der skal være med til at lede holdet i den rigtige retning og samtidig stadig være i et af de bedste udviklingsmiljøer, er noget nær et drømmescenarie for mig.
Netop dét, at han også selv bliver udviklet, betyder meget for ham og han har store forventninger til den nye cheftræner Simon Dahl, som også er hans storebror:
– I den sammenhæng har jeg svært ved at se, hvem der skulle kunne hjælpe mig bedre med netop dét end den person, der måske kender mig allerbedst, og som lige præcis har udvikling som sin force! siger han med et smil.

Vigtig spiller for holdet
Cheftræneren returnerer rosen: – Jesper har fra første dag været en nøglespiller for os. Han løber sjældent
med de store overskrifter, men gør hver eneste dag et professionelt stykke arbejde, hvor ærgerrigheden for
at blive bedre og det store vindergen smitter af på alle i og omkring klubben.
Simon Dahl fremhæver derfor vigtigheden af at drage nytte af Jesper Dahls erfaring og han vil fortsat være
en vigtig spiller for holdet både i kampe og til træning.
Sportschef Jørn Blom Hansen, som siden november har været i dialog med højrebacken, der både kan
angribe og dække op, er også glad for at aftalen faldt på plads: – I NH er vi særdeles godt tilfreds med, at
Jesper har valgt at blive hos os.Højrebacken Jesper Dahl – som både er stærk i forsvar og angreb – fortsætter i Nordsjælland Håndbold.