Hillerød
31/08 - kl. 15:00
NH vs AAH
Skip to main content
Nyheder

Hjørnestenen Campbell forlænger

– Et naturligt skridt for mig og min videreudvikling, siger 20-årige Matias Campbell
 
– Matias Campbell er en hjørnesten i vores bestræbelser på at flytte os til det næste niveau. Hans potentiale er indiskutabelt og selvom skader har udfordret store dele af denne sæson, har han allerede vist, hvor enorm betydning han har for holdet. 
 
Sådan lyder fra det fra Nordsjælland Håndbolds cheftræner Simon Dahl, som derfor er glad for, at den særdeles eftertragtede playmaker har forlænget kontrakten for to år.
 
Og 20-årige Matias Campbell, som p.t. spiller sin tredje sæson i NH, er også glad for at fortsætte:
 
–  Jeg er utrolig glad for at kunne forlænge med Nordsjælland. Jeg trives utrolig godt i klubben og i truppen. Derfor er det et naturligt skridt for mig og min videreudvikling at forlænge, siger han. 
 
Da Matias Campbell kom til NH fra Taastrup IK var han på U-landsholdet og Simon Dahl kaldet ham dengang for »en ung lovende spiller, som jeg glæder mig til at arbejde med« og han tilføjede at det handlede om at løfte ham ind i seniorverdenen og stille og roligt videreudvikle sig.
 
Og dén opgave er der endnu mere fokus på nu:
 
– Der er fortsat meget at hente i Campbell og jeg glæder mig til, at vi sammen skal forsøge at lægge yderlige niveau på hans i forvejen mange kvaliteter, siger Simon Dahl.