Skip to main content

I lørdags blev ligapladsen efter sommerferien sikret, og det betyder at dagens opgør på udebane mod KIF Kolding bliver den sidste i denne sæson. Det betyder sidste kamp i NH-trøjen for en række spillere, samt cheftræner Halldór Sigfússon som vi har fanget til en snak forud for opgøret:

”Vi er stadig utrolig glade efter en fantastisk lørdag i Royal Stage. Det var den perfekte måde for os der skal stoppe at tage afsked med vores fantastiske hjemmepublikum, og det glæder mig meget.

Samtidig var det rigtig dejligt at se hvor flot drengene kunne spille i så vigtig en kamp. Det gjorde at det endte med at blive en stor dag for Nordsjælland Håndbold.”

Den føromtalte sejr betyder at dagens udekamp i Kolding er uden den store betydning. Det får dog ikke Halldór til at slække på tingene.

”Det er min sidste kamp for NH, og vi vil selvfølgelig gå efter sejren i Kolding. Når det er sagt vil vi stadig komme til at spille med en større bredde, og få bl.a. nogle af de yngre kræfter mere i spil. Men fokus er på at gøre sæsonen ordentligt færdigt og slutte med en god oplevelse.”

Der er kampstart i Sydbank Arena, Kolding kl. 19:30. Kampen kan følges live via tophåndboldappen eller i vores story.