Skip to main content
Nyheder

Guldpartner nr 7

Så er Nordsjælland Håndbold oppe på 7 Guldpartnere: Sparekassen Sjælland-Fyn har valgt at opgradere fra Erhvervspartner til Guldpartner, som i forvejen består af Hillerød Kommune, Helsingør Kommune, Gribskov Kommune, Craft Sportswear, HHM A/S og Nordtag.

Sparekassen Sjælland-Fyn har 6 filialer i Nordsjælland og flere af dem er relativ nye – men privat- og erhvervskunderne har taget godt i mod banken, som derfor kvitterer med opgraderingen:

– Med en mission om at gøre Sjælland og Fyn til et bedre sted at leve, arbejde og drive virksomhed er det meget naturligt for os at støtte lokale sportsforeninger og -klubber. I Nordsjælland Håndbold er ikke blot et fællesskab for dem, der er med på holdet, men også for de mange fans og tilskuere fra hele Nordsjælland, der kommer for at støtte op og få en god dag sammen med venner og familie, forklarer sparekassedirektør Bruno Riis-Nielsen.

Han fremhæver også, at ligaholdet i håndbold tegner Nordsjælland og har berøring med områderne, hvor de 3 moderklubber – og sparekassens filialer – ligger: Helsinge, Helsingør og Hillerød.

Salgs- og marketingarbejdet varetages af FrederiksborgCentret for Nordsjællands Håndbold, og hér glæder direktør Carsten Larsen sig også over, at der er kommet mange nye partnere til, ligesom flere har opgraderet partnerskabet, så der p.t. er flere end 120 samarbejdspartnere:

– At vi kan føje en 7. Guldpartner til viser den store interesse for og tro på Nordsjælland Håndbold. Samtidig kan vi også konstatere, at der de seneste måneder er kommet flere store virksomheder til, og der er bestemt ikke lukket for tilgangen, siger Carsten Larsen, som forventer flere nye samarbejdspartnere i alle kategorier.
Erling Madsen