NH vs TTH

Nordsjælland Håndbold-SønderjyskE Herrer 31-38 (18-18).
Målscorere: Jeppe Cieslak 6, Carl-Emil Haunstrup 5, Andrea Magaard 4, Tobias Jørgensen, Julius Mørch og Matias Campbell hver 3, Rasmus Madsbøll og Nichlas Hald hver 2, Magnus Kronborg, Thomas Kjærgaard og Jesper Dahl hver 1.
Udvisninger: 5 til hvert hold
Straffe. 8 til Nordsjælland Håndbold, hvoraf 5 blev udnyttet. 4 til SønderjyskE Herrer som alle blev udnyttet.
Kampens Spiller: Carl-Emil Haunstrup – kåret af publikum via app’en Tophåndbold.
Tilskuere: 1.095 i Helsinge Hallerne 27. april 2022.

Nordsjælland Håndbold kunne med en sejr have sikret sig fortsat plads i HTH Herreligaen. Men sådan gik det ikke.
Med en god stemning på lægterne var der lagt op til fest i Helsinge Hallerne og det startede også med en hyldes til Nordsjælland Håndbold fra Dansk Håndboldforbund for det hold i HTH Herreligaen vandt æren samt pokal for det mest fair hold i grundspillet – færrest udvisninger.
Men desværre var det ikke denne aften at Nordsjælland Håndbold skulle sikre sig fortsat forbliven i Ligaen SønderjyskE Herrer ville det anderledes og NH’s spillere inklusive målmænd havde mere end svært ved at dæmme op for SønderjyskE Herrer, som blot efter 10 minutter var foran 8-4.
NH var på intet tidspunkt i 1. halvleg foran og først med 5 minutter igen blev der bragt balance i målregnskabet ved Carl-Emil Haunstrup udlignede til 16-16, og som efter kampen blev kåret til Kampens Spiller. 5 forsøg 5 mål = Mister 100%.
De to hold fulgtes ad resten af halvlegen og kunne gå til pause ved stillingen 18-18.

Det gode spil var væk
SønderjyskE Herrer startede 2. halvleg med en udvisning, som holdet blev ramt af lige før slutfløjt i 1. halvleg, men desværre kunne NH ikke udnytte dette; tværtimod bragte SønderjyskE Herrer sig foran 22-20, inden NH fik reduceret.
Det skulle dog vise sig, at NH ikke kunne få det gode spil fra de seneste kampe frem og efter blot 10 minutter var NH bagud 21-25 – forinden havde NH haft chancer, men desværre var Sønderjyske Herrers målmand Kasper Larsen i vejen med redninger.
Resten af 2. halvleg var det SønderjyskE Herrer der havde têten og var 3 til 4 mål foran uanset hvor meget NH-spillerne kæmpede for at få udlignet, men det blev ikke denne aften at det skulle lykkes, uanset hvor meget lederteamet med Simon Dahl i spidsen prøvede alt i deres værktøjskasse, så lykkedes det ikke og slutresultatet blev at NH tabte 38-31.
3 brændte straffekast og 3 stolpeskud kostede dyrt!

Ny chance på lørdag
Der er nu et par dage til inden NH igen skal i kamp om at bevare pladsen i HTH Herreligaen i sæson 2022-23. På lørdag kommer TTH Holstebro på besøg i Royal Stage kl. 15.30.