Hillerød
13/04 - kl. 15:00
NH vs SAH
Skip to main content
Nyheder

Flot start på Kilometerjagten i NH

Vanen tro, blev jagten på anparter skudt i gang, med det officielle pressefoto af årets holdejere.
I år et der indtil videre tilmeldt 15 cykelhold, fra det lokale erhvervsliv. De kæmper om at sælge flest anparter til fordel for NH, samt at cykle flest kilometer. 
På nuværende tidspunkt er vi allerede oppe på 40 anparter. Hvis du vil være med til at støtte op om et super godt arrangement, deltage i både VIP-arrangementet og en spændende ligakamp, så kontakt mig endelig. En anpart inkl. Alt dette koster kr. 3000,- Der er garanti for god stemning.
Kilometer-jagten køres i FredriksborgCentret mandag d. 4. marts 2019 Kl. 17.00 før ligakampen mod Ribe/Esbjerg starter kl. 19.30.
Kom i god tid, der kommer altid mange tilskuere til dette arrangement

Fakta:
Kilometer-jagten blev for første gang kørt i 2008. Den går i al sin enkelhed ud på at en række partnere stiller med op et cykelhold, hver med 4 kørere. På kondicykler, udlånt af Fysio Danmark Hillerød, skal der køres så mange kilometer ind som muligt på 1½ time. Hver holdejer skal sælge en række anparter i cykelholdet, til fordel for NH. Anpartshaverne på cykelholdene kan vælge at give et fast beløb, min. kr. 3000,- pr. anpart, eller lave en aftale om et fast beløb pr. kørt kilometer.
Som anpartshaver får du massiv markedsføring af din virksomhed. Både i pressen, på hjemmesiden og ikke mindst til selve arrangementet. Desuden kan du deltage med 2 personer til VIP-arrangementet med lækker mad og drikke, samt opleve den intense stemning til KM-jagten og til en nøglekamp kamp i Herre Håndboldligaen.
overskuddet går direkte til Nordsjælland Håndbold. 
Kontakt:
Per Sørensen T: 61 19 27 93 M: per@nsj-h.dk