Hillerød
13/04 - kl. 15:00
NH vs SAH
Skip to main content
Nyheder

Besøg af KIF Kolding

Det blev en mindre god oplevelse i smilets by. En stor spillende Jens Fredsgaard blev helt fortjent skudt på ugens hold, og til tider manglede vi den sidste determination i vores tacklinger, for ikke at snakke kynisme i afslutningerne. Som en grim sideeffekt bliver mange af de brændte chancer straffet med en kontra i eget mål, hvilket får defensiven til at virke mere usikker end den reelt var.

Vi har haft et ualmindeligt hårdt startprogram, og det klinger hult når jeg konstaterer at spillet har været til mere end de tre point, der står på kontoen. To tætte kampe mod topholdene BSV og TTH, samt en forventet sejr over et stærkt Lemvig hold. En flot halvleg i Ålborg, og momentvis godt spil i Århus bliver overskygget af vi brænder 23 oplagte chancer i de to kampe, og når defensiven samtidig ikke er fejlfri, så bliver det for dyrt.

Hvert fucking nederlag puster til den indre ild. Jeg hæfter mig ved, vi har været ualmindelig gode til at kreere chancer, haft masser af redninger, når målmændene har fået den rette hjælp af forsvaret, og fået integreret de nye på banen og socialt. Potentialet er der, men vi er langt fra i mål.
Kynisme bliver et nøgleord, vildskab og flere procenter i alle aktioner bliver afgørende for hvorledes sæsonen kommer til at forme sig.

I kampen mod Kolding, bliver vi for alvor sat på prøve. Det er et hold, der kæmper for sin eksistens, med store profiler som Thynell, Irming og Gustafsson i bagkæden. De har to gode keepere, og har en meget stærk start 7er. Bredden bør over tid blive et problem, men næppe før senere på sæsonen. Skanderborgs slutspilskandidater var yderst heldige med at sikre sig et point i deres seneste kamp. Og på trods af budget nedskæringer, er de fortsat et lysår foran os.

Jo senere vi springer på toget, jo hurtigere kører det, og venter vi så skal vi være i ualmindelig god form for at nå det. Derfor har vi brug for en tætpakket hal i Helsinge, et kogende inferno, der giver holdet den nødvendige medvind. Vi har ydmygt brug for hjælp, til at opnå vores mål. Det er samtidig første TV-kamp på hjemmebane i denne sæson. Det kunne jo være vanvittigt tilfredsstillende at vise Jyderne, vi også elsker håndbold i denne region af landet.
God kamp.
 
Ian Marko Fog